Τετάρτη 27 Φλεβάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αλληλεγγύη στον αγωνιστή λαό της Βενεζουέλας

Συνάντηση της Αλ. Παπαρήγα, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, με τον πρώην υφυπουργό Εξωτερικών της Βενεζουέλας

Από τη συνάντηση στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ
Από τη συνάντηση στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ
Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, επικεφαλής αντιπροσωπείας της ΚΕ, συναντήθηκε στην έδρα της ΚΕ του Κόμματος με τον Ροντρίγκο Τσάβες Σαμουίδο, πρώην υφυπουργό Εξωτερικών της Βενεζουέλας, υπεύθυνο για την Ευρώπη, που πρόκειται να αναλάβει τη θέση του πρεσβευτή της Βενεζουέλας στην Ελλάδα. Μετά τη συνάντηση, η Αλέκα Παπαρήγα δήλωσε:

«Είχαμε συνάντηση με τον πρώην υφυπουργό Εξωτερικών της Βενεζουέλας, που ήταν εντεταλμένος για τα ευρωπαϊκά θέματα και είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις για την κατάσταση στην Ελλάδα.

Είχαμε την ευκαιρία να τον ενημερώσουμε για την κατάσταση στην Ελλάδα, για το γεγονός ότι ο ελληνικός λαός, σε πολύ μεγάλο βαθμό, με μεγάλη ευαισθησία και ενδιαφέρον, παρακολουθεί τις εξελίξεις στη Βενεζουέλα. Γνωρίζουμε ότι εκεί γίνεται μία μάχη εναντίον του βορειοαμερικάνικου ιμπεριαλισμού, αλλά και μία μάχη στο εσωτερικό της χώρας για να νικήσουν οι λαϊκές δυνάμεις και να αντιμετωπίσουν όλους εκείνους, που, ως εντεταλμένοι των ΗΠΑ, προσπαθούν να ανακόψουν και να παρεμποδίσουν την Μπολιβαριανή Διαδικασία. Εχει την αλληλεγγύη μας ο λαός της Βενεζουέλας και από αυτήν την άποψη πιστεύω ότι μεταδώσαμε αυτό το γενικότερο αντιιμπεριαλιστικό πνεύμα και κλίμα που υπάρχει στην Ελλάδα».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ