Τετάρτη 27 Φλεβάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΝΕ - ΠΟΔΝ
Εξόρμηση αλληλεγγύης στα Βαλκάνια

Απαιτώντας: «Εξω το ΝΑΤΟ και οι ιμπεριαλιστές από τα Βαλκάνια! Καμιά ελληνική συμμετοχή στους σχεδιασμούς τους!», η ΚΝΕ αναπτύσσει πλούσια δράση σε σχέση με τις εξελίξεις στα Βαλκάνια. Στο πλαίσιο αυτής της δράσης ξεχωρίζει η πρωτοβουλία που πήρε σε διεθνές επίπεδο με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Δημοκρατικών Νεολαιών, να διοργανώσει Διεθνές Καραβάνι Αλληλεγγύης στα Βαλκάνια στις 3-6 Απρίλη.

Δεκάδες κομμουνιστικές, αντιιμπεριαλιστικές Οργανώσεις Νεολαίας από όλη την Ευρώπη και οι Οργανώσεις των Βαλκανίων δίνουν αγωνιστικό ραντεβού στα Βαλκάνια. Θα ξεκινήσουν από τη Θεσσαλονίκη, θα περάσουν από το Βελιγράδι (Σερβία) και το Ζάγκρεμπ (Κροατία) και θα καταλήξουν στο Βουκουρέστι (Ρουμανία), τόπο της Συνόδου Κορυφής των «γερακιών» του ΝΑΤΟ τον Απρίλη.

Με αντιιμπεριαλιστικές διαδηλώσεις, συζητήσεις, εκδηλώσεις, σε κάθε μια από τις προαναφερθείσες πόλεις των Βαλκανίων, οι νέοι κομμουνιστές - αντιιμπεριαλιστές θα μεταφέρουν το αποφασιστικό μήνυμα των λαών: «Ειρηνικά Βαλκάνια είναι αυτά χωρίς ΝΑΤΟ, βάσεις και ιμπεριαλισμό».


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org