Τετάρτη 27 Φλεβάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ

Τις πολιτικές εξελίξεις και την πολιτική πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ συζητούν αυτήν την περίοδο Κομματικές Οργανώσεις σε όλη τη χώρα, διοργανώνοντας συσκέψεις και εκδηλώσεις, ανοιχτές σε φίλους του Κόμματος, αλλά και σε κάθε άνθρωπο που προβληματίζεται και θέλει να ανιχνεύσει ένα διαφορετικό δρόμο, να ακούσει τι προτείνει το ΚΚΕ, να καταθέσει τις σκέψεις του. Συγκεκριμένα:

Σήμερα, Τετάρτη

-- Στις 7 μ.μ. στο Επιμελητήριο Κέρκυρας με ομιλήτρια την Ελένη Μπέλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 11 π.μ., στα γραφεία της ΠΕΜΕΝ (Μπουμπουλίνας 21) από την ΚΟ Ναυτεργατών. Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στη 1 μ.μ. από τις ΚΟΒ και ΟΒ του Πανεπιστημίου Πειραιά, στην αίθουσα συνεδρίων. Θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. στο Δημαρχείο Δραπετσώνας. Θα μιλήσει η Βέρα Νικολαΐδου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., από τις ΚΟΒ Ε΄ Διαμερίσματος Πειραιά, στην αίθουσα του Ε΄ Δημοτικού Διαμερίσματος. Θα μιλήσει η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6 μ.μ. στην αίθουσα του σωματείου Κλωστοϋφαντουργών (Χαλκοκονδύλη 37) οι κομματικές οργανώσεις στον κλάδο του πετρελαίου. Θα μιλήσει ο Γ. Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ. στα γραφεία της ΚΟΑ (Βερανζέρου & Κοτοπούλη), από τις Κομματικές Οργανώσεις στον κλάδο των τροφίμων - ποτών. Θα μιλήσει ο Κ. Λιαπάτης, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Στις 7 μ.μ. στην Πολίχνη (δημοτικό θέατρο). Θα μιλήσει ο Κ. Αβραμόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα του Μουσικού Γυμνασίου Ζακύνθου. Θα μιλήσει ο Κ. Μπάτσικας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας. Θα μιλήσει η Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, μέλος του ΓΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στα Τρίκαλα, (καφενείο Χαβάη»), με ομιλητή τον Γιώργο Καΐκη, μέλος της ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ. στην Αρκίτσα. Θα μιλήσει ο Θ. Τσέτσος, μέλος της ΕΠ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ.

Την Παρασκευή 29/2

-- Στις 7 μ.μ. στο Μαντούδι. Θα μιλήσει ο Θ. Παππάς, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 1/3

-- Στις 7 μ.μ. στην Στυλίδα. Θα μιλήσει ο Ν. Χαλιώτης, μέλος της ΕΠ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 2/3

-- Στις 11 π.μ. στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Κορίνθου (Δαμασκηνού και Κολοκοτρώνη). Θα μιλήσει ο Θόδωρος Τζιαντζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 11 π.μ. από τις κομματικές οργανώσεις του Ελληνικού θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (πρώην Βάση). Θα μιλήσει ο Γ. Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 11 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΟΑ (Πανεπιστημίου & Θεμιστοκλέους) από τις κομματικές οργανώσεις της αχτίδας Βιομηχανίας της ΚΟΑ στον κλάδο Τύπου και Χάρτου. Θα μιλήσει ο Γ. Σκιαδιώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 11.30 π.μ. στο 3ο δημοτικό σχολείο της Αγίας Παρασκευής (Μπουμπουλίνας 8). Θα μιλήσει η Χριστίνα Τσεντούρου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ. στον κινηματογράφο «ΜΕΛΙΝΑ» στο Καματερό. Θα μιλήσει η Ελένη Κατροδαύλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 11 π.μ. στο πνευματικό κέντρο Ν. Ερυθραίας «Βίλα Κώστα» (Λουκή Ακρίτα 4). Θα μιλήσει ο Κ. Μαρκέτης, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Στις 11 π.μ. από την ΚΟ Αγ. Σπυρίδωνα Αιγάλεω στα γραφεία του παραρτήματος οικοδόμων (Ανδριανουπόλεως και Ελλης, Αιγάλεω). Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης μέλος του Γραφείου της ΚΟΑ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org