Παρασκευή 14 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
Τ. ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Μη χαριστείτε στο δικομματισμό, ψηφίστε ΚΚΕ

Περιοδεία του υποψήφιου βουλευτή Λάρισας του ΚΚΕ στα χωριά της Ελασσόνας

«Είναι μεγάλη ευκαιρία στις 16 Σεπτέμβρη να πραγματοποιηθεί ένα σημαντικό βήμα, υπερψηφίζοντας ο λαός τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ» τόνισε ο Τ. Τσιόγκας, υποψήφιος βουλευτής Λάρισας του ΚΚΕ, μιλώντας σε χωριά της επαρχίας Ελασσόνας και εργασιακούς χώρους όπου περιόδευσε προχτές. «Εχετε - είπε - μεγάλη εμπειρία από την πολιτική που εφάρμοσαν οι κυβερνήσεις του δικομματισμού. Εχετε όλα εκείνα τα επιχειρήματα βγαλμένα από αυτή την εμπειρία για να τους καταδικάσετε. Δεν πρέπει να τους χαριστείτε αυτή τη φορά. Γιατί σε διαφορετική περίπτωση αν δεν τιμωρηθούν μαζικά και αποφασιστικά θα αποθρασυνθούν εντελώς, θα γίνουν ακόμα πιο επιθετικοί και επικίνδυνοι».

Στη συνέχεια ο Τ. Τσιόγκας υπογράμμισε ότι «ο λαός δεν πρέπει να εμπιστευτεί και όλα εκείνα τα "μικρά" κόμματα, όπως ο ΣΥΝ και ο ΛΑΟΣ, που πίσω από τους λαϊκισμούς και αντιπολιτευτικές κορόνες κρύβουν την προσπάθειά τους να εισπράξουν σε ψήφους μέρος από τη δυσαρέσκεια του κόσμου. Η ψήφος σε αυτά τα κόμματα είναι ακίνδυνη, "χωρίς σκάγια", δηλαδή, δε θα τους ανησυχήσει γιατί πέρα από το ότι συμφωνούν με τη γενική πολιτική γραμμή του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, έχουν προ καιρού δηλώσει και έτοιμοι να συνεργαστούν μαζί τους όταν τους χρειαστούν».

Και καταλήγοντας επισήμανε: «Η μόνη ψήφος που πραγματικά θα "πονέσει" είναι αυτή στο ΚΚΕ. Γιατί απλά είναι το μόνο κόμμα που τόσα χρόνια προειδοποιεί και ενημερώνει το λαό για όλα αυτά, πολύ περισσότερο προσπαθεί να οργανώσει την πάλη του προκειμένου να υψώσει το ανάστημά του απέναντι στην πολιτική αυτή. Το κόμμα που σταθερά στέκεται δίπλα του, που δε δίστασε να του πει την αλήθεια σε κάθε στιγμή. Δίνοντας δύναμη στο ΚΚΕ θα ενισχυθεί αυτή η γραμμή της υπεράσπισης των λαϊκών συμφερόντων, της προοπτικής για τη ζωή του. Αυτή είναι η στάση και η επιλογή που μπορεί πραγματικά να απαντήσει στις ανάγκες του λαού».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ