Παρασκευή 14 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
Λάζαρος Γακηλάζος

αρχιπύραρχος ε.α. του Πυροσβεστικού Σώματος

Οι Ελληνες πολίτες δε θα πρέπει να πέσουν για άλλη μια φορά στα εκβιαστικά διλήμματα του κ. πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης περί κινδύνου ακυβερνησίας, ανάγκης ισχυρής κυβέρνησης κλπ. Στόχος όλων αυτών των αναφορών είναι οι πολίτες - ως τώρα ψηφοφόροι των δύο μεγάλων κομμάτων - που ήδη αντιλαμβάνονται την όλο και εμφανέστερη ταύτιση των κομμάτων αυτών και ταυτόχρονα σκέφτονται σοβαρά να σταματήσουν την εκλογική στήριξή τους. Θέλουν με αυτά τα εκβιαστικά διλήμματα να αποτρέψουν τη στήριξη άλλων δυνάμεων και κατά κύριο λόγο τη στήριξη του ΚΚΕ, που έχει συνέπεια λόγων και έργων, σταθερότητα στα «πιστεύω» του και πολιτική που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του τόπου.

Εμφανέστερα αυτό φάνηκε με αφορμή τις καταστροφικές πυρκαγιές, όπου το ΚΚΕ προειδοποιούσε εγκαίρως για την ανάγκη να αναπτυχθεί η πρόληψη των πυρκαγιών και γενικότερα η προστασία του δάσους. Τόνιζε ταυτόχρονα κατά καιρούς, δίνοντας στη δημοσιότητα και σε ανύποπτο χρόνο τις θέσεις του, την ανάγκη να αναπτυχθεί μια σύγχρονη αντιπλημμυρική και αντισεισμική προστασία της χώρας, ως έργο που ωφελεί άμεσα το κοινωνικό σύνολο και καλύπτει σοβαρές ανάγκες. Με αυτό τον τρόπο έδειξε τις προτεραιότητες που βάζει στην πολιτική του το ΚΚΕ, σε αντίθεση με τις προτεραιότητες που έδειξαν και το μηδενικό έργο που έχουν παράξει στους τομείς αυτούς οι ως τώρα κυβερνήσεις.

Δε φτάνει η αγανάκτηση. Να το πάρουν απόφαση τώρα όσοι το σκέφτονται. Η εκλογική στήριξη του ΚΚΕ είναι επιβεβλημένη, αναγκαία και ωφέλιμη για τους εργαζόμενους.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ