Παρασκευή 14 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
ΒΟΝΙΤΣΑ
Να φτάσει παντού το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ

Μαύρο στην πολιτική του δικομματισμού που συνθλίβει και πετσοκόβει τα εργασιακά, ασφαλιστικά και κοινωνικά δικαιώματα και ταυτόχρονη μαζική ενίσχυση του ΚΚΕ, του συνεπούς και πρωτοπόρου αγωνιστικού πόλου αντίστασης και ανυπακοής στην αντιλαϊκή αυτή πολιτική που ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εφαρμόζουν χρόνια τώρα, ήταν το αγωνιστικό κάλεσμα που απηύθυνε ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Μωραΐτης από τη Βόνιτσα, στη χτεσινή συγκέντρωση του Κόμματος.

Λίγες ώρες απέμειναν μέχρι τις εκλογές και ο Νίκος Μωραΐτης ανέδειξε την αναγκαιότητα και τη σημασία που έχει το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ να φτάσει παντού. Σε κάθε σπίτι και λαϊκή γειτονιά, ώστε η διάχυτη λαϊκή αγανάκτηση για την πολιτική που βιώνει στο πετσί της η εργατική λαϊκή οικογένεια να πιάσει τόπο. Να ψήφος να πέσει στο ΚΚΕ για να πληγεί η πολιτική που γεννά τα σοβαρά και οξυμένα προβλήματα.

«Αυτή η δυνατότητα υπάρχει και μπορεί να αποτυπωθεί στην κάλπη», σημείωσε ο υποψήφιος βουλευτής, καλώντας τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα να μην υποκύψουν στα εκβιαστικά διλήμματα και στις παροχές πτωχοκομείου από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, οι οποίες αποτελούν προπέτασμα καπνού για τη νέα αντιλαϊκή επίθεση που ετοιμάζουν, επιδιώκοντας να πνιγεί η έκφραση της λαϊκής δυσαρέσκειας. «Ψήφος στο ΚΚΕ σημαίνει ενίσχυση της ελπίδας και της προοπτικής ο λαός να καθυστερήσει, να αποκρούσει τα νέα αντιλαϊκά μέτρα και να προβάλει τη διεκδίκηση από καλύτερη θέση των σημερινών σύγχρονων λαϊκών αναγκών».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ