Τετάρτη 9 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εξόρμηση ενημέρωσης της ΚΟ Ανατ. Πελοποννήσου

Εξόρμηση ενημέρωσης της αγροτιάς της περιοχής για τις θέσεις του ΚΚΕ πάνω στο αγροτικό πρόβλημα και τις πολιτικές εξελίξεις, πραγματοποιεί στις επόμενες μέρες η ΚΟ Ανατολικής Πελοποννήσου του Κόμματος.

Ο Σπύρος Στριφτάρης,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει:

- Σήμερα Τετάρτη, 9 Δεκέμβρη στη Λακωνία: Στις 11 π.μ. δίνει συνέντευξη Τύπου στο SPAZIA IN, ενώ το απόγευμα θα μιλήσει στα χωριά Δαφνί - Κροκέες.

- Αύριο Πέμπτη 10/12 στη Μεσσηνία: Στις 10.30 π.μ. θα έχει συνάντηση με αγρότες της Μεσσήνης.Στις 12.30 το μεσημέρι δίνει συνέντευξη Τύπου στα κομματικά γραφεία και το απόγευμα θα μιλήσει στα χωριά Στενωσιά και Βλαχόπουλο.

  • Την Παρασκευή 11/12 και ώρα 8 μ.μ., στο κέντρο "ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ" (λαϊκό) πραγματοποιείται συνεστίαση μελών και φίλων του ΚΚΕ για το γιορτασμό των 80 χρόνων του ΚΚΕ και για την οικονομική ενίσχυση της ΚΟ Μεσσηνίας. Θα χαιρετίσει μέλος της καθοδήγησης του Κόμματος.

Στις επόμενες μέρες πολλά ακόμα κομματικά στελέχη της ΚΟ Ανατολικής Πελοποννήσου του ΚΚΕ πραγματοποιούν περιοδείες και συγκεκριμένα:

-Δευτέρα 14/12 στο Ν. Λακωνίας,ο Δημ. Τζαβάρας, μέλος του Γραφείου Περιοχής, θα περιοδεύσει στα χωριά Πλατάνα, Σκούρα, Γεράκι.

Την ίδια μέρα, στο Ν. Μεσσηνίας η Μαρία Διαμαντάκη, μέλος του ΝΓ και νομαρχιακός σύμβουλος, περιοδεύει στα χωριά Χατζής και Πετρίτσι.

- Τρίτη 15/12 στο Ν. Λακωνίας,ο Δήμος Λεβεντάκης, γραμματέας της ΝΕ, περιοδεύει στα χωριά Λογκανίκος, Γεωργίτσι, Καστόρι, Βορδώνια.

Την ίδια μέρα στο Ν. Μεσσηνίας,ο Δ. Τζαβάρας, γραμματέαςτης ΝΕ, θα περιοδεύσει στα χωριά Βελίκα, Ριζόμυλος και Πεταλίδι.

- Τετάρτη 16/12 στο Ν. Λακωνίας,ο Δήμος Λεβεντάκηςπεριοδεύει στα χωριά Αγ. Δημήτριος, Νιάτα, Απιδιά.

Την ίδια μέρα, στο Ν. Μεσσηνίας,ο Ηλίας Αποστολόπουλος, μέλος της ΝΕ, θα περιοδεύσει στα χωριά Κεραμμύδια και Γλυφάδα.

- Πέμπτη 17/12 στο Ν. Μεσσηνίας,ο Γιάννης Διονυσόπουλος, μέλος του ΝΓ, περιοδεύει στα χωριά Δάρας και Νερόμυλος.Ενώ η Μ. Διαμαντάκηστα χωριά Μεσοπόταμος, Σουληνάρι και Χανδρινός.

- Παρασκευή 18/12, στο Ν. Αργολίδας,ο Ανδρέας Βασιλείου Γραμματέας της ΝΕ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στα χωριά Αγ. Τριάδα, Μάνεση, Μιδέα. Την ίδια μέρα, στο Ν. Μεσσηνίας,ο Γιώργης Χρυσομπόλης, μέλος του ΝΓ, επισκέπτεται τα χωριά Χώρα, Αμπελόφυτο και Πυργάκι.

- Σάββατο 19/12, στο Ν. Αργολίδας,ο Δημ. Χατζόπουλος μέλος του ΝΓ, περιοδεύει στα χωριά Ανυφί, Δαλαμανάρα, Νέα Κίος.

Την ίδια μέρα, στο Ν. Μεσσηνίας,η Λουίζα Ράζου Γραμματέας της Ε. Π., περιοδεύει στην Πύλο, Γιάλοβα και Σχινόλακα.

-Κυριακή 19/12 στο Ν. Αργολίδας,η Ελ. Καραγιάννη, μέλος της ΕΠ, περιοδεύει στα χωριά Χώνικας, Μυκήνες, Φίχτια.

Την ίδια μέρα, στο Ν. Μεσσηνίας,ο Γ. Πετρόπουλος μέλος του ΝΓ πραγματοποιεί περιοδεία σε Μεσσήνη, Μαυρομάτι, Πιλαλίστρα.Ενώ στο Ν. Αρκαδίας,ο Δημήτρης Τζαβάρας μέλος του ΓΠ, περιοδεύει σε Λεωνίδιο, Αγ. Ανδρέα και Αστρος.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ