Τετάρτη 9 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις των ΚΟ του ΚΚΕ
  • Οι ετεροδημότες Αρκάδες Αττικής διοργανώνουν σήμερα Τετάρτη, 9 Δεκέμβρη και ώρα 7 μμ στην Κομματική Οργάνωση Αθήνας (Κοτοπούλη και Βερανζέρου) συγκέντρωση, στην οποία καλούνται να συμμετέχουν όλοι οι φίλοι και σύντροφοι Αρκάδες, όπου θα γίνει:

Αποτίμηση των αποτελεσμάτων των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών.

Προγραμματισμός της δράσης των ετεροδημοτών Αρκάδων στη νέα περίοδο.

  • Η ΝΕ Βοιωτίας,στα πλαίσια των εκδηλώσεων προς τιμήν των 80 χρόνων του ΚΚΕ, διοργανώνει, αύριο Πέμπτη 10 Δεκέμβρη ώρα 7 μμ, στην αίθουσα του Δημαρχείου Θήβας εκδήλωση - παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Κόλλια: "Η Βοιωτία στον Αγώνα".

Θα προλογίσει ο Τάσος Χρονάς, μέλος του Γραφείου Περιοχής Αν. Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ,ενώ θα γίνουν και παρεμβάσεις από τους προσκαλεσμένους.

  • Η Επιτροπή Λευκαδιτών του ΚΚΕ καλεί τους Λευκαδίτες οπαδούς και φίλους του ΚΚΕ να επικοινωνήσουν με τον σ. Θεόφιλο Λογοθέτη στα τηλέφωνα 92.37.001 - 92.36.279 για πληροφορίες σχετικά με τις εκλογές στο Σύλλογο Λευκαδίων, που θα γίνουν την Κυριακή 13.12.98 στα γραφεία του συλλόγου (Γερανίου 41).
  • Στα πλαίσια του γιορτασμού των 80χρονων του ΚΚΕ, η ΚΟ Φούρνων Ικαρίας του Κόμματος διοργανώνει εκδήλωση το Σάββατο 12 Δεκέμβρη και ώρα 7.00 μμ στην ταβέρνα του Αλέξη.
Πολιτική εκδήλωση της ΚΟ Ναυτεργατών

Πολιτική εκδήλωση με θέμα: "Η πολιτική της Ευρωπαϊκής Ενωσης, η κατάργηση του καμποτάζ, οι συνέπειες για τη χώρα και τους ναυτεργάτες",οργανώνει η Κομματική Οργάνωση Ναυτεργατών του ΚΚΕ την Κυριακή 13 Δεκέμβρη στις 10 πμ στον κινηματογράφο "Χάι Λάιφ" στην πλατεία Κοραή. Θα μιλήσει ο Ορ. Κολοζώφ,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και ο γραμματέας της ΚΟΝ Γ. Μαρίνος.Θα ακολουθήσουν σύντομες παρεμβάσεις εκπροσώπων του μαζικού λαϊκού κινήματος.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ