Τετάρτη 7 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΣΗ
Κατασκηνώσεις εθελοντικής εργασίας

Σε "διαφορετικές" διακοπές καλεί τα μέλη του, γι' αυτό το καλοκαίρι, το Παράρτημα του Παγκόσμιου Ταμείου για τη Φύση (WWF). Ετσι, όσοι έχουν ηλικία 18 - 30 ετών, μπορούν να πάρουν μέρος στις κατασκηνώσεις εθελοντικής εργασίας, που θα πραγματοποιηθούν στον Εθνικό Δρυμό των Πρεσπών και στην προστατευόμενη περιοχή του δάσους Δαδιάς.

Το πρόγραμμα των κατασκηνώσεων είναι το ακόλουθο: Από τις 15 έως τις 30 Ιούλη στα Μελιά του Ν. Εβρου, όπου θα γίνει σήμανση οικοτουριστικού μονοπατιού. Από τις 25 Ιούλη έως τις 17 Αυγούστου στις Πρέσπες, όπου θα γίνει επισκευή ενός παλιού νερόμυλου. Από τις 5 έως τις 19 Αυγούστου στα Δαδιά του Ν. Εβρου, όπου θα κατασκευάσουν ένα στέγαστρο στο οικοτουριστικό μονοπάτι του δάσους. Και από 5 έως 19 Αυγούστου, στη Λευκίμμη όπου θα γίνει σήμανση οικοτουριστικού μονοπατιού.

Οπως επίσης ανακοίνωσε το ελληνικό παράρτημα του WWF, η διαμονή των συμμετεχόντων θα γίνει σε κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους, που παραχωρούνται από τις τοπικές κοινότητες και είναι δωρεάν. Τα έξοδα διατροφής, μετακίνησης και λοιπά έξοδα καλύπτονται από τους συμμετέχοντες. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να γίνουν το αργότερο μέχρι τις 25 Μάη και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ