Σάββατο 17 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΤΟ 'ΝΑ ΧΕΡΙ ΝΙΒΕΙ Τ' ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ...

Η ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ: «Αλλαγή στάσης επέδειξαν χθες τα ΜΑΤ απέναντι στους νεαρούς κουκουλοφόρους, οι οποίοι για ακόμη μια φορά έκαναν "γης μαδιάμ" την Αθήνα, κατά τη διάρκεια της πορείας των φοιτητών. Ετσι, αυτήν τη φορά είχαμε εκτεταμένες ζημιές αλλά... όχι αίμα. Τελικός απολογισμός ήταν σπασμένες τζαμαρίες σε 14 τράπεζες, σε γραφεία εταιρειών, στην Ο.Α. σε δύο γραφεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων, σε δύο παραρτήματα υπουργείων, σε μια ασφαλιστική εταιρεία και σε καταστήματα. Επίσης, οι νεαροί κατέστρεψαν έξι κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας και έξι ΙΧ αυτοκίνητα...» (Το ρεπορτάζ από το «ΕΘΝΟΣ»).

Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑΣΗΣ...: «Οι ομάδες αυτές αφέθηκαν ουσιαστικά να... εκτονωθούν, σπάζοντας υαλοπίνακες και καίγοντας ΚΑΦΑΟ...

... Οπως ανέφερε μιλώντας στην "Κ" ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., "δεχτήκαμε συνεχείς προκλήσεις από τις ομάδες αυτές, έσπασαν, έκαψαν, αλλά δεν αντιδράσαμε. Τους αφήσαμε να αναδείξουν την ποιότητά τους"» (Το ρεπορτάζ από την «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»).

Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗΣ: «Ακόμα και οι φοιτητές που κατευθύνονταν στο Πάντειο Πανεπιστήμιο δημιούργησαν αλυσίδες προκειμένου να μην εμπλακούν καθόλου στα επεισόδια που είχαν γενικευτεί σε όλο το μήκος της Συγγρού, από την αρχή της μέχρι και στο εργοστάσιο "ΦΙΞ", ενώ κάποια στιγμή ακούστηκαν και αποδοκιμασίες προς την πλευρά των κουκουλοφόρων!..» (Το ρεπορτάζ από την «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ»).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ