Πέμπτη 19 Γενάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΣΤΟΠ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Την ερχόμενη Δευτέρα η μεγάλη συγκέντρωση

Τη Δευτέρα 23 Γενάρη στις 6 το απόγευμα στην Πλατεία Αριστοτέλους θα γίνει η μεγάλη συγκέντρωση - διαδήλωση που οργανώνουν η Κομματική Οργάνωση Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ και οι Οργανώσεις Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ, ενάντια στα αντικομμουνιστικά μέτρα και μνημόνια των ιμπεριαλιστών. Στη συγκέντρωση θα μιλήσει ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει πορεία προς το αμερικάνικο προξενείο και τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Καθημερινά οι κομμουνιστές της Θεσσαλονίκης πραγματοποιούν εξορμήσεις και ενημερώνουν τον εργαζόμενο λαό και τη νεολαία για το περιεχόμενο και το στόχο του αντικομμουνιστικού μνημονίου. Καλούν σε παλλαϊκή συμμετοχή στη συγκέντρωση για να εκφραστεί παλλαϊκά και η καταδίκη των ιμπεριαλιστικών μέτρων.

Πικετοφορίες

Αύριο Παρασκευή η Αχτίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης προγραμματίζει δύο πικετοφορίες οι οποίες θα ξεκινήσουν στις 7 μ.μ. από Παπαναστασίου με Μαρτίου (Ε' Διαμέρισμα) και από την Αγία Βαρβάρα (Δ' Διαμέρισμα). Πικετοφορία οργανώνει και η Αχτίδα Εμπορίου της ΚΟΘ. Θα ξεκινήσει στις 7.30 το απόγευμα από τη συμβολή των Οδών Τσιμισκή με Αγίας Σοφίας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ