Σάββατο 25 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 9.10.2004
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
Με επιταχυνόμενους ρυθμούς

Στη μάχη για την καλύτερη δυνατή συμμετοχή στο πανελλαδικό παλλαϊκό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας του ΚΚΕ στις 9 του Οκτώβρη έχουν μπει οι κομματικές οργανώσεις στη Βορειοδυτική Ελλάδα. Με σχεδιασμό πολύμορφης δράσης και προετοιμασίας στοχεύουν στο πλατύ άνοιγμα των οργανώσεων, στη διακίνηση και ζύμωση του πλαισίου πάλης του ΚΚΕ.

Στο Νομό των Ιωαννίνων οι εξελίξεις σε σχέση με την Κοινωνική Ασφάλιση και οι εργασιακές σχέσεις είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των εργαζομένων στην πόλη και στην ύπαιθρο. Η αποδοχή των αιτημάτων του πλαισίου του ΚΚΕ είναι, σχεδόν, καθολική γιατί οι εργαζόμενοι και τα μικρομεσαία λαϊκά στρώματα εκτιμούν ότι πρόκειται για ένα πλαίσιο που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες τους. Ωστόσο, δυσκολεύονται να δηλώσουν συμμετοχή, αντίστοιχα, παρόλο που, φαίνεται πως κατανοούν ότι χρειάζεται οργανωμένη πάλη για να υλοποιηθούν όλα όσα διατυπώνονται στην ανακοίνωση του ΚΚΕ.

Μέχρι στιγμής κλιμάκια από μέλη και στελέχη του ΚΚΕ έχουν κάνει συγκεντρώσεις, περιοδείες και συσκέψεις σε Ελεούσα, Ροδοτόπι, Σερβιανά, Νεοχώρι, Γαρδίκι, Εργατικές Κατοικίες Νεοχωρόπουλου και Μαρμάρων, και σε ΟΤΕ, ΕΛΤΑ, εργοστάσια μετάλλου του Πέτσιου, Συνεταιρισμό Υδραυλικών Ιωαννίνων, Συνεταιρισμό Ξύλου «Δρυάδες», και στην Αγορά των Ιωαννίνων.

Η εντατική δουλιά των κομματικών οργανώσεων συνεχίζεται με περιοδεία, την ερχόμενη Τετάρτη 29/9, στη ΔΩΔΩΝΗ στις 11 το πρωί και περιοδείες, συγκεντρώσεις ή συσκέψεις σε Ζίτσα, Κρυφοβό, Αυγό, Κουτσελιό, Σταυράκι, Κατσικά, συνοικία Καλούτσιανης αλλά και ξεχωριστή σύσκεψη γυναικών.

Επίσης, οι ΚΟ του ΚΚΕ σε πόλεις και χωριά της Βορειοδυτικής Ελλάδας, από την Κέρκυρα, τη Λευκάδα, το Αγρίνιο, την Αρτα και αλλού, εργάζονται πυρετωδώς για την προβολή των θέσεων του Κόμματος και την επιτυχία του πανελλαδικού συλλαλητηρίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ