Σάββατο 25 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 9.10.2004
ΒΟΙΩΤΙΑ - ΦΩΚΙΔΑ
Οργώνουν τους εργασιακούς χώρους

Με εντατικούς ρυθμούς οι κομμουνιστές και οι νεολαίοι της ΚΝΕ, σε Βοιωτία και Φωκίδα, «οργώνουν» τους εργασιακούς χώρους, τους τόπους κατοικίας, εκεί όπου εργάζεται, ζει και περνάει τον ελεύθερο χρόνο της η νεολαία, για να φτάσει παντού το προσκλητήριο του ΚΚΕ για το πανελλαδικό συλλαλητήριο, που διοργανώνει στις 9 Οκτώβρη στην Αθήνα. Παντού, ακόμα και στο μικρότερο χωριό, να φτάσει η ανακοίνωση με τα αιτήματα συσπείρωσης της εργατικής τάξης με τα μικρομεσαία στρώματα της πόλης και του χωριού, τους μικρομεσαίους αγρότες (που τούτη την περίοδο στη Βοιωτία περνάνε μαύρες μέρες με τις εξευτελιστικές τιμές στα αμπελοοινικά προϊόντα) και ΕΒΕ, τη νεολαία, τις γυναίκες, τους συνταξιούχους, τους ανέργους.

Ιδιαίτερο βάρος η ΚΟ Βοιωτίας «ρίχνει» στις δεκάδες βιομηχανίες, που λειτουργούν στην περιοχή ευθύνης της. Σε καθημερινή βάση, στελέχη της επισκέπτονται και περιοδεύουν, στην πύλη, στο σχόλασμα, μοιράζουν την ανακοίνωση, λένε δυο κουβέντες με τους εργάτες, ενώ σε άλλα εργοστάσια συζητάνε την ώρα του διαλείμματος.

Σ' αυτό το πλαίσιο, χθες έγινε εξόρμηση στο σούπερ - μάρκετ «Μαρινόπουλος» και στα εργοστάσια «PIPE LAFIE» και «ΟΜΡ», ενώ Δευτέρα και Τρίτη θα επισκεφτούν τα εργοστάσια «ΕΛΒΑΛ», «ΧΑΛΚΟΡ» και «Σαράντης», «ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ» και «ΠΕΤΖΕΤΑΚΗ».

Η ΚΟ Φωκίδας του ΚΚΕ την Κυριακή και τη Δευτέρα διοργανώνει δύο συγκεντρώσεις, η πρώτη στην Ιτέα στην ταβέρνα «Ζέφυρος», στις 11 το πρωί, με ομιλητή τον Ν. Αγγελόπουλο και η δεύτερη στην Αμφισσα, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Φωκίδας, με ομιλητή τον Λουκά Γκούνη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέα της ΕΠ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ