Παρασκευή 31 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 50
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΣ ΛΕΣΒΟΥ
Ο δήμαρχος Δ. Καρατζιτζής, εκ νέου υποψήφιος

Ο αγωνιστής δήμαρχος Μανταμάδου Λέσβου, Δημήτρης Καρατζιτζής, θα είναι εκ νέου υποψήφιος, έχοντας την πλήρη υποστήριξη τής πλειοψηφίας των κατοίκων της περιοχής.

Στην ομιλία του, σε μεγάλη συγκέντρωση κατοίκων της πόλης, ο Δ. Καρατζιτζής, τόνισε: «Η δική σας ενεργή συμμετοχή, η συμβουλή σας, η κριτική και ο καλός σας λόγος, η συμπαράστασή σας, η αγωνιστική διάθεσή σας, μας στηρίξανε και μας βοηθήσανε στο μεγάλο έργο που γίνεται στην περιοχή». Στη συνέχεια, υπογράμμισε το έργο που έγινε σ' όλους τους τομείς τα προηγούμενα χρόνια, όπως στην αγροτική οδοποιία, στις κτιριακές υποδομές, στην ύδρευση, στην αποχέτευση, στις ασφαλτοστρώσεις, στο επαρχιακό δίκτυο, κλπ.

Ο Δ. Καρατζιτζής, αναφέρθηκε στους αγώνες που δίνει η Δημοτική Αρχή, όχι μόνο για τα προβλήματα της Τοπικής κοινωνίας - π.χ., μετεγκατάσταση του ραντάρ της Κλειού, τη μη δημιουργία χωματερής κλπ. - αλλά για τα γενικότερα προβλήματα που απασχολούν την κοινωνία. «Αγωνιστήκαμε και συμπαρασταθήκαμε για την ειρήνη και ενάντια στον πόλεμο, εκδηλώσαμε τη συμπαράστασή μας, οικονομική και ηθική στους σεισμόπληκτους Αθήνας και Τουρκίας το 1999 καθώς και στους αγωνιζόμενους Σέρβους», είπε χαρακτηριστικά.

«Τα λάθη και οι παραλείψεις ήταν αναπόφευκτα. Αλάνθαστοι είναι μόνο αυτοί που μένουν αδρανείς και άπρακτοι» τόνισε, για να καταλήξει, «ενωμένοι θα δώσουμε και αυτόν τον αγώνα. Ετσι κι αλλιώς, πάντα ενωμένοι δίνουμε όλους τους αγώνες».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ