Παρασκευή 31 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες Κομματικών Οργανώσεων

-- Ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην Τεχνική Διεύθυνση της «Ολυμπιακής», στο Αεροδρόμιο των Σπάτων, σήμερα Παρασκευή, 31 του Μάη, στις 10 το πρωί.

-- Ο Δήμος Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα πραγματοποιήσει τις παρακάτω περιοδείες:

  • Σήμερα Παρασκευή, 31 Μάη, στις 8.30 το πρωί, στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις Ασπροπύργου των ΕΛΠΕ.
  • Την Τετάρτη, 4 του Ιούνη, στις 10 το πρωί στην ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ, στις 11 το πρωί στην ΕΚΟΛΙΝΑ και στις 12.30 μ.μ. στην ΕΚΟ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ.
Στη Λέσβο

Συνεχίζει την πολιτική της εξόρμηση η ΝΕ Λέσβου του ΚΚΕ. Ετσι:

-- Αύριο Σάββατο, 1 του Ιούνη, στις 9 το βράδυ, στην πλατεία της Κάπης, θα μιλήσει η Ελένη Βουλβούλη - Αντώνα, μέλος της ΝΕ Λέσβου, για τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ.

-- Την Κυριακή, 2 του Ιούνη, στις 9 το βράδυ, θα μιλήσει για τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ, στην πλατεία της Αγ. Παρασκευής, ο Θωμάς Τσαγκαρέλλης.

-- Τη Δευτέρα, 3 του Ιούνη, στις 8 το βράδυ, στο Πολύκεντρο της Σκοπέλου θα μιλήσει ο Στρατής Καραγεωργίου, με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση».

-- Την Τρίτη, 4 του Ιούνη, στις 8.30 το βράδυ, στο Πολύκεντρο του Πλωμαρίου θα μιλήσει σε συγκέντρωση εργαζομένων ο Δημήτρης Σιαμέτης, για τις θέσεις του ΚΚΕ σχετικά με το Ασφαλιστικό.

Στη Θεσσαλία

-- Σήμερα Παρασκευή κλιμάκιο της ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Τ. Τσιόγκα, βουλευτή του Κόμματος θα επισκεφτεί το Δήμο Φαρκαδώνας. Συγκεκριμένα στις 10 π.μ. θα επισκεφτεί το Κέντρο Υγείας Φαρκαδώνας και στις 11 π.μ. θα κάνει περιοδεία στα καταστήματα και στις υπηρεσίες της πόλης. Στις 7.30 μ.μ. θα επισκεφτεί τον οικισμό των Ρωσοποντίων και στις 8.30 μ.μ. θα γίνει σύσκεψη μαζικών φορέων και κατοίκων της περιοχής για τα προβλήματα των πλημμυρών και της λειψυδρίας.

-- Σήμερα ο Γ. Πατάκης, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ συνοδευόμενος από κλιμάκιο της ΝΕ Καρδίτσας του Κόμματος θα επισκεφτεί τον Παλαμά. Στα πλαίσια της επίσκεψής του στις 7 μ.μ. θα έχει συνάντηση με τους φορείς των αγροτών στα γραφεία του Αγροτικού Συλλόγου. Στις 9 μ.μ. θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στο καφενείο του Ηλ. Μαγαλιού για την παγκοσμιοποίηση και τα προβλήματα στην αγροτική οικονομία. Στο μεταξύ, στις 5.30 μ.μ. ο Γ. Πατάκης θα δώσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΝΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ.

-- Αύριο Σάββατο, στις 9 μ.μ., στο Βλαχογιάννι Λάρισας ο Γ. Πατάκης θα μιλήσει σε συγκέντρωση για τις εξελίξεις στην καπνοκαλλιέργεια και τις θέσεις του ΚΚΕ.

-- Αύριο, στις 9 μ.μ., η Λίτσα Ούντρια, μέλος του Γραφείου της ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ θα μιλήσει σε σύσκεψη γυναικών στην Ελασσόνα, στο πολιτιστικό κέντρο.

-- Την Κυριακή η Αχτιδική Επιτροπή Φαρσάλων του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση στο Μ. Ευύδριο, στις 11.30 το πρωί με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τη βαμβακοκαλλιέργεια». Θα μιλήσει ο Γ. Πατάκης.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ