Παρασκευή 31 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 49
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Εκδηλώσεις δημοτικών παρατάξεων
  • ΙΛΙΟΝ

Η «Συνεργασία Αλλαγής Ιλίου», με υποψήφιο δήμαρχο τον Νίκο Τριανταφύλλου, οργανώνει συνεστίαση, στο κέντρο «AMADEUS» (Δραγουμάνου 4, πίσω από τη Ραδιοφωνία), σήμερα Παρασκευή, 31 Μάη, στις 8.30 μ.μ.

  • ΠΕΥΚΗ

Η «Δημοτική Αγωνιστική Συνεργασία Πεύκης», με υποψήφιο δήμαρχο τον Θωμά Κακαβά, οργανώνει εκδήλωση στην πλατεία Ηλιακού Χωριού, με θέμα το «Λαϊκό Κίνημα και το Εντεχνο Λαϊκό Κοινωνικό τραγούδι», αύριο, Σάββατο 1η Ιούνη, στις 8 μ.μ.

  • ΒΟΛΟΣ

Σε ανοιχτή συγκέντρωση, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, 3 Ιούνη, στις 7.30 μ.μ., στο Δημαρχείο Βόλου, θα γίνει η ανακήρυξη του Νίκου Γκατζή ως υποψήφιου δημάρχου της «Συμπαράταξης» Βόλου.

  • ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Συγκέντρωση με θέμα τα Ολυμπιακά έργα και τις συνέπειές τους στην πόλη, διοργανώνει η «Δημοκρατική Προοδευτική Ιωνία». Στη συγκέντρωση που θα γίνει τη Δευτέρα, 3 Ιούνη, στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία του δημοτικού σχολείου, στην Καλογρέζα, θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος, Π. Τσουκαλάς.

  • ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ

Η «Δημοτική Κίνηση Νέας Χαλκηδόνας» πραγματοποιεί ανοιχτή συγκέντρωση για την ανακήρυξη του υποψήφιου δημάρχου της παράταξης Σταύρου Πολίτη, την ερχόμενη Τετάρτη 5 Ιούνη και ώρα 7.30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Χαλκηδόνας (Αγ. Αναργύρων 9).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ