Παρασκευή 17 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ
Μικρές αγγελίες

1.Ζητούνται μαύροι, Αφροαμερικανοί, Παπούα, Ζουλού, για τις δημοτικές εκλογές. Προσφέρονται δωρεάν στέγη και σίτιση. Απευθυνθείτε Γραφεία Νέας Δημοκρατίας, Ρηγίλλης.

2.Ζητούνται Ινδιάνοι όλων των φυλών με τα απαραίτητα τατουάζ, για να συνοδεύουν τον υποψήφιο σίγουρο δήμαρχο Αθηναίων Χρήστο Παπουτσή στις εξόδους του στους δρόμους της Αθήνας. Στείλτε βιογραφικό ΠΑΣΟΚ, Χαριλάου Τρικούπη.

3.Ζητούνται διανοούμενοι λακέδες πάσης ηλικίας, κατά προτίμηση της γενιάς του Πολυτεχνείου, για σύμβουλοι του υπουργού Πολιτισμού, λόγω φόρτου σοφίας. Γράψτε υπουργείο Πολιτισμού, κ. Ευάγγελο Βενιζέλο.

4.Ζητείται άγιος που να μη θέλει ποτέ να γίνει θεός, γιατί θα έχει την τιμή να συνοδεύει το θεό προσωπικά. Αποκλείονται αλλοδαποί και μπολσεβίκοι. Γράψτε: Ιερά Σύνοδος, Αρχιεπίσκοπον Χριστόδουλον. Φωτογραφία δεκτή.

5. Ζητούνται ψυχαναλυτές, ψυχολόγοι και πάσης φύσεως επιστήμονες, να βοηθήσουν στη δραματική κατάσταση, που έχει περιέλθει η κυρία Δαμανάκη, γιατί πιστεύει πως είναι υποψήφια δήμαρχος Αθήνας και το διαλαλεί δεξιά και αριστερά. Γράψτε Δρομοκαΐτειο.

6.Ζητούνται λόγοι σοβαροί, πολύ σοβαροί, από σοβαρούς διαφημιστές για σοβαρούς υποψήφιους δημάρχους. Λόγω φόρτου υπαρξιακών σοβαρών προβλημάτων του τύπου «ποιος είμαι, πού πάω, ποια είναι η θέση μου στο σύμπαν», ο γνωστός σε όλους Συνασπισμός δεν μπορεί να αναλωθεί σε αγώνες δημαρχίας. Στείλτε τις προτάσεις σας: Γραφεία Συνασπισμού, Πλατεία Κουμουνδούρου.

7.Επείγον. Κατόπιν της είδησης που ανακοινώθηκε από το BBC, ότι ο τέως βασιλεύς Κωνσταντίνος εισήχθη σε νοσοκομείο στο Λονδίνο για ανοιχτή εγχείρηση καρδιάς, το υπουργείο Οικονομικών, ως ελάχιστη προσφορά για τους αγώνες και την ανιδιοτέλεια του τέως, ζητά γιατρούς με πτυχίο, καταδικασμένους για ιατρικά λάθη, να πάνε αμέσως στο Λονδίνο, για να αναλάβουν την επέμβαση. Μη γράψετε, τηλεφωνήστε κατευθείαν στο υπουργείο Οικονομικών.

8.Παρακαλούνται οι ακτιβιστές που με κίνδυνο της ζωής τους υπερασπίστηκαν το Ναό της Γεννήσεως στη Βηθλεέμ να επιστρέψουν, για να καθαρίσουν την Αγία Τράπεζα που βεβήλωσαν, αφήνοντας αποφάγια από το δείπνο που τους είχαν προσφέρει οι Ισραηλινοί στρατιώτες. Να παρουσιαστούν στις Ισραηλινές Αρχές για να προμηθευτούν σκούπες και άλλα είδη καθαρισμού.


Του
Γιώργου ΚΑΚΟΥΛΙΔΗ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Αναταράξεις στον κυβερνητικό συνασπισμό(2023-09-15 00:00:00.0)
Προγραμματισμένη και συνηθισμένη η μεταφορά(2009-01-13 00:00:00.0)
Μακελειό χωρίς τέλος(2008-12-30 00:00:00.0)
Φθάνει στη Μόσχα η αντιπροσωπεία της «Χαμάς»(2006-03-03 00:00:00.0)
ΑΓΓΕΛΙΑ(2004-04-15 00:00:00.0)
Οχι άλλα στρατιωτικά φορτία από και προς τη Γιουγκοσλαβία(2001-01-09 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ