Παρασκευή 17 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μεθοδεύσεις... .

Στην εκπομπή της Ελλης Στάη («ΑΝΤΕΝΝΑ») συμμετείχαν εκπρόσωποι της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΝ, όχι, όμως, και εκπρόσωπος του ΚΚΕ! Η κυρία Στάη προσκάλεσε μόνον τα κόμματα της διαχείρισης. Προσκάλεσε, ωστόσο, και κάποιον κύριο Βορίδη, εκπρόσωπο ενός, λέει, ακροδεξιού κόμματος!

Το ίδιο συνέβη και χτες («ΜΕΓΚΑ»), όπου ο έτερος ΠΑΣΟΚτζής, ο Ι. Πρετεντέρης, προσκάλεσε όλα, επίσης, τα κόμματα της διαχείρισης, όπως και η κυρία Στάη, όχι όμως και το ΚΚΕ! Αλλά αυτό δεν αποτελεί είδηση. Η είδηση - και εδώ - είναι ότι στην εκπομπή πήρε μέρος και κάποιος κύριος Βορίδης, που κατασκευάζει, είπαν, ακροδεξιό κόμμα!

Εμείς, βεβαίως, δε γνωρίζουμε, αν ο κύριος Βορίδης κατασκευάζει κόμμα, ή αν του το κατασκευάζουν!.. Διότι είναι λίγο δύσκολο να σκεφτεί κάποιος ότι ξαφνικά κάποια κανάλια θυμήθηκαν τον κύριο Βορίδη... Και του δίνουν βήμα, αν και εκπροσωπεί μόνον τον εαυτό του, ενώ την ίδια στιγμή αποκλείουν (οι δημοκράτες...) το ΚΚΕ!

Βεβαίως, η συμπεριφορά τους είναι κατανοητή. Η παρουσία του ΚΚΕ στις εκπομπές τους θα χαλάσει τη σούπα. Και η σούπα πρέπει να σερβιριστεί, ώστε ο ανυποψίαστος να την καταπιεί άνετα. Ποια είναι η σούπα; Μα, ο... κίνδυνος της ακροδεξιάς!!! Που για να αντιμετωπιστεί πρέπει να ενισχυθεί το ΠΑΣΟΚ! `Η, όσοι δε θέλουν το ΠΑΣΟΚ, να ψηφίσουν τη ΝΔ! Για να ισχυροποιηθεί περισσότερο ο δικομματισμός και η κυριαρχία της πλουτοκρατίας και να χτυπηθεί το ΚΚΕ, η ιδέα του αντιιμπεριαλιστικού αντιμονοπωλιακού μετώπου! Αρα, για να κλείσει κάθε διάδρομος διαφυγής των λαϊκών μαζών προς τη ριζοσπαστικοποίηση.

Οχι τίποτε άλλο, αλλά, βλέποντας όλα τούτα, μας έρχεται ο Μιτεράν στο νου, που ενίσχυε τον Λεπέν για να φτιάξει κόμμα, ώστε να νικηθεί η «επάρατος δεξιά» και να νικήσει ο ...σοσιαλισμός!

Ετσι λειτουργεί η αστική δικτατορία...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ