Τετάρτη 15 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Φιλειρηνικές εκδηλώσεις της ΠΚΣ

Μήνας εκδηλώσεων θα είναι για την Πανσπουδαστική αυτός που διανύουμε, κι οι εκδηλώσεις της ήδη ξεκίνησαν σε σχολές της Αθήνας. Συγκεκριμένα, διοργανώνονται αύριο Πέμπτη:

- Στο κτίριο της Νομικής, η Πανσπουδαστική των τριών Τμημάτων της Σχολής διοργανώνει εκδήλωση με προβολή της ταινίας «Ζ» και συζήτηση για το Γρηγόρη Λαμπράκη και το κίνημα ειρήνης.

- Αντίστοιχη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί και στο Φυσικό Τμήμα, στις 12 το μεσημέρι, με έμφαση στο ρόλο του επιστήμονα για την ειρήνη. Θα μιλήσει ο Γ. Τριμπέρης, καθηγητής στο Φυσικό.

- Στην Οδοντιατρική, εκδήλωση για την Παλαιστίνη, με προβολή βίντεο - ντοκουμέντου και έκθεση βιβλίου, στις 12 το μεσημέρι.

- Στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, όλη τη μέρα θα λειτουργεί έκθεση φωτογραφίας και θα διανέμεται ερωτηματολόγιο με θέμα «ποιοι είναι τρομοκράτες;».

- Στο Πολυτεχνείο ξεκινάει κινηματογραφικό αντιπολεμικό διήμερο, με προβολή ταινίας στην Αρχιτεκτονική, στις 6 το απόγευμα. Μεθαύριο, στο πλαίσιο του διημέρου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση αφιερωμένη στον αγώνα του παλαιστινιακού λαού, στις 12.30 το μεσημέρι, στο Τμήμα Χημικών Μηχανικών, όπου θα μιλήσει ο Α. Παπαϊωάννου, καθηγητής στο ΕΜΠ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ