Τετάρτη 15 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΡΙΠΟΛΗ
Διαδηλώνουμε στη γενέτειρα του Γρ. Λαμπράκη

Από παλαιότερη Πορεία Ειρήνης Κερασίτσας - Τρίπολης
Από παλαιότερη Πορεία Ειρήνης Κερασίτσας - Τρίπολης
Η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη - Παράρτημα Αρκαδίας καλεί το λαό της περιοχής να συμμετάσχει στη 19η Πορεία Ειρήνης που θα γίνει την Κυριακή 19 Μάη, με ώρα εκκίνησης τις 4.30 μ.μ. από την Κερασίτσα, με προορισμό την Τρίπολη.

Με κεντρικό σύνθημα: «Ολοι στην πορεία Ειρήνης. Διαδηλώνουμε και φέτος στη γενέτειρα του μαχητή της Ειρήνης Γρηγόρη Λαμπράκη», οι διοργανωτές καλούν τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, το Εργατικό Κέντρο, τους δήμους, τον εκπαιδευτικό και επιστημονικό κόσμο, τους μαθητές και όλους γενικά τους μαζικούς φορείς της Αρκαδίας να συζητήσουν το πλαίσιο - περιεχόμενο της φετινής πορείας, όπως προσδιορίζεται από την Κοινή Διακήρυξη των Επιτροπών Ειρήνης Πελοποννήσου και να προχωρήσουν στις δικές τους δραστηριότητες.

Στην πλατεία Αρεως, στην Τρίπολη, όπου θα καταλήξει η πορεία, το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με την ομιλία του καθηγητή πανεπιστημίου και αντιπροέδρου της ΕΕΔΥΕ, Στρατή Κουνιά, και τη συναυλία που θα ακολουθήσει από τη λαϊκή ορχήστρα του Γιάννη Θωμόπουλου.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ