Τετάρτη 15 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ

- Περιοδεία στους εργάτες του Δήμου Χαλκίδας και στο εργοτάξιο με ομιλία από στέλεχος της ΝΕ Εύβοιας του ΚΚΕ θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη, 15 Μάη.

- Οι Κομματικές Οργανώσεις Νέας Λαμψάκου και Βασιλικού του Δήμου Ληλαντίων διοργανώνουν σήμερα Τετάρτη, στις 8 μ.μ., στην ταβέρνα «Ακρογιάλι» της Ν. Λαμψάκου, συζήτηση με θέμα τις δημοτικές εκλογές.

- Περιοδεία του βουλευτή Τ. Τσιόγκα στην «ΣΥΝΚΟ» θα γίνει σήμερα Τετάρτη. Θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τη διοίκηση της επιχείρησης και το ΔΣ του Σωματείου και ομιλία σε συγκέντρωση των εργαζομένων.

- Την Παρασκευή, 17 Μάη, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο εργοστάσιο «ΒΕΤ ΑΕ» (πρώην ΙΒΣ), με τον Γιάννη Σταυρόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα γίνει συνάντηση με τη διοίκηση της εταιρίας, το ΔΣ του Σωματείου και θα μιλήσει σε συγκέντρωση των εργαζομένων.

- Την Παρασκευή, 17 Μάη, πραγματοποιείται ομιλία στην Αγιά Λάρισας για τις θέσεις του ΚΚΕ για την ΤΑ, με ομιλητή τον Χρήστο Χαλκιά, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Την ίδια μέρα, θα μιλήσει στον Αμπελώνα Λάρισας (καφενείο Τσιρέβελου), στις 8.30 μ.μ., για τις θέσεις του ΚΚΕ για την αγροτική οικονομία, ο Τάσος Τσιαπλές, γραμματέας της ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ.

- Το Σάββατο, 18 Μάη, θα γίνει ομιλία στο Ομόλιο για τις θέσεις του ΚΚΕ για την αγροτική οικονομία, με ομιλητή τον Τάκη Τσιόγκα, βουλευτή του Κόμματος.

- Την Τετάρτη, 22 Μάη, πραγματοποιείται εκδήλωση της Εργατοϋπαλληλικής Αχτίδας Λάρισας του ΚΚΕ για τις εργαζόμενες γυναίκες, στο Κέντρο «Φρούριο», στις 8.00 μ.μ. με ομιλήτρια την Αιμιλία Αγκαβανάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Την Πέμπτη, 23 Μάη, θα γίνει εκδήλωση της ΚΟΒ ΟΣΕ Λάρισας του ΚΚΕ, στο ξενοδοχείο «ΜΕΤΡΟΠΟΛ», στις 7.30 μ.μ. με θέμα: «Η πρόταση του ΚΚΕ για ένα σύγχρονο, δημόσιο σιδηρόδρομο στην υπηρεσία του λαού και οι πολιτικές προϋποθέσεις για την εφαρμογή της». Ομιλητής θα είναι ο Σωτήρης Ραυτόπουλος, στέλεχος του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ