Τρίτη 9 Μάη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Με αυταπάρνηση μέχρι την τελευταία ώρα στη μάχη για την ενίσχυση του ΚΚΕ

Στη Θέρμη μίλησε η Χρ. Παναγιωτακοπούλου, υποψήφια στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΚΕ

«Να κάνουν τη σκέψη τους απόφαση και πράξη. Και να φτάσουν στην κάλπη με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ». Αυτό το κάλεσμα απηύθυνε σε όλους αυτούς που σκέφτονται για πρώτη φορά στη ζωή τους να ψηφίσουν ΚΚΕ η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, υποψήφια στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΚΕ, μιλώντας το βράδυ του Σαββάτου σε συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη, στην πλατεία της Θέρμης.

Τη συγκέντρωση χαιρέτισε η Χαρά Μακρή, υποψήφια βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης, και ο Φάνης Καρκατζούνης, που ανακοινώθηκε ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Θέρμης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Η Χρ. Παναγιωτακοπούλου αναφέρθηκε στα αισιόδοξα μηνύματα για αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ που αναδεικνύονται μέσα από την προεκλογική δραστηριότητα. «Δεν το λέμε αυτό για να εφησυχάσουμε, για να κόψουμε ταχύτητα. Το λέμε για να ανεβάσουμε ταχύτητες. Το λέμε λοιπόν για να πεισμώσουμε ακόμα περισσότερο στις μέρες που απομένουν και να δώσουμε με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, αυταπάρνηση και μαχητικότητα αυτήν τη μάχη, μέχρι την τελευταία ώρα. Για να αχρηστεύσουμε τις παγίδες και τα εμπόδια που στήνουν μπροστά στον λαό μας τα επιτελεία του συστήματος», είπε.

Πρόσθεσε δε ότι «πολιτική αλλαγή δεν είναι να φύγει ο ένας και να έρθει ο άλλος. Πολιτική αλλαγή σημαίνει να τελειώνουμε με το κράτος των καπιταλιστών.


Πολιτική αλλαγή σημαίνει να φύγουμε από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, να συγκρουστούμε με την οικονομία του κεφαλαίου, να κοινωνικοποιήσουμε τα μέσα παραγωγής, να σχεδιάσουμε την κοινωνία μας, την οικονομία μας έτσι ώστε να καλύπτει τις δικές μας ανάγκες. Σημαίνει να αξιοποιήσουμε τις πλουτοπαραγωγικές δυνατότητες που έχει αυτή η χώρα, τη μεγάλη βιομηχανία, το έμπειρο εργατικό δυναμικό, τους ικανούς επιστήμονες.

Και σε όσους λένε ότι αυτά που λέμε είναι μακρινά, τους λέμε: Ελάτε δίπλα μας να τα φέρουμε πιο κοντά, μπορούμε. Γιατί ο σοσιαλισμός αποτελεί τη μόνη ρεαλιστική διέξοδο στα σημερινά αδιέξοδα».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Στο Περιστέρι βρέθηκε το Σάββατο ο Δημήτρης Κουτσούμπας(2019-05-27 00:00:00.0)
«Πυροβολήστε» αυτούς που «πυροβολούν» τα δικαιώματά σας(2009-05-29 00:00:00.0)
Να αλλάξουμε σελίδα στο δήμο(2002-10-01 00:00:00.0)
Νιάτα όλοι(2000-03-29 00:00:00.0)
Σας θέλουν συνένοχους(1996-09-18 00:00:00.0)
"Να ανοίξουμε τα μάτια μας"(1996-09-17 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ