Τρίτη 9 Μάη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΗΣ ΣΕΑΑΝ
«Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τα ψηφοδέλτια της "Πανσπουδαστικής"»

«Στις επικείμενες φοιτητικές εκλογές εμείς ως νεολαία της ΣΕΑΑΝ στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τα ψηφοδέλτια της "Πανσπουδαστικής". Καλούμε όλους τους φοιτητές με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις να κάνουμε το άλμα για να ξαναβγεί πρώτη δύναμη πανελλαδικά!».

Το παραπάνω κάλεσμα απευθύνει η Επιτροπή Νεολαίας της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αναπήρων μπροστά στις φοιτητικές εκλογές, δηλώνοντας πως η «Πανσπουδαστική ΚΣ» «είναι η μόνη δύναμη διαχρονικά που βάζει στο επίκεντρο της δράσης και των διεκδικήσεών της όλες τις σύγχρονες ανάγκες μας, που στο 2023 δεν καλύπτονται».

«Αλήθεια, ποιοι άλλοι μιλάνε σήμερα για δημόσιο δωρεάν πανεπιστήμιο για όλους τους φοιτητές με αναπηρία και χωρίς αναπηρία και υψηλής ποιότητας, δωρεάν φοιτητική μέριμνα (εστίες, σίτιση, μετακίνηση κ.λπ.);

Ποιοι παλεύουν για τον αναγκαίο εξοπλισμό και τις κατάλληλες υποδομές για όλους τους φοιτητές με ευθύνη του κράτους και χωρίς καμία δική τους επιβάρυνση;

Ποιοι είναι δίπλα σε έναν ανάπηρο φοιτητή όταν δεν μπορεί να μετακινηθεί από και προς το πανεπιστήμιο, να παρακολουθήσει ένα μάθημα, να ενταχθεί πραγματικά και ολόπλευρα στην πανεπιστημιακή κοινότητα, να έχει τα βιβλία του στην ώρα του;».

Τα παραπάνω επισημαίνει μεταξύ άλλων η Επιτροπή Νέων της ΣΕΑΑΝ και καλεί σε ενίσχυση της ΠΚΣ «για να ζωντανέψουν ακόμα περισσότερο οι φοιτητικοί σύλλογοι, για να ανταμώσουμε αύριο στους δρόμους του αγώνα, για μια ζωή στο μπόι των ονείρων μας».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ