Πέμπτη 4 Μάη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Τριήμερη περιοδεία του Κώστα Παπαδάκη στη Γερμανία

Προεκλογικές συγκεντρώσεις από τις Κομματικές Οργανώσεις

Σε πόλεις της Γερμανίας θα περιοδεύσει ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής του Κόμματος, στις 5 - 7 Μάη. Θα μιλήσει σε προεκλογικές συγκεντρώσεις των ΚΟ του ΚΚΕ σε Νυρεμβέργη, Μόναχο και Ντίσελντορφ, ενώ θα έχει συναντήσεις με αντιπροσωπείες μεταναστευτικών φορέων.

Αύριο, Παρασκευή 5 Μάη, στη Νυρεμβέργη:

-- Στις 6 μ.μ., συνάντηση με το ΔΣ της Ελληνικής Κοινότητας Νυρεμβέργης.

-- Στις 7 μ.μ., προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στους χώρους της Ελληνικής Κοινότητας (Nachbarschaftshaus Gostenhof, Adam-Klein-Str. 6, 90429 N?rnberg). Θα χαιρετίσει ο Παναγιώτης Αλωπούδης, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ, μετανάστης στη Γερμανία.

Το Σάββατο 6 Μάη, στο Μόναχο:

-- Στις 9.30 π.μ., συνάντηση με εκπαιδευτικούς φορείς της Βαυαρίας στο καφέ του ξενοδοχείου «Rubi Rosi Hotel & Bar», Bayerstr. 21, 80335 Munchen.

-- Στις 12.30 μ.μ., προεκλογική εκδήλωση - σύσκεψη με μετανάστες από την Ελλάδα στο Cafe «Ola-ta-Kala», Kapuzinerstr. 31, 80337 Munchen.

- Στις 3.30 μ.μ., επίσκεψη στο πρώην ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης του Νταχάου. Θα γίνουν κατάθεση στεφανιών στην αναμνηστική πλακέτα προς τιμήν του Νίκου Ζαχαριάδη, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και επίσκεψη στο σκοπευτήριο των SS του Νταχάου, όπου εκτελέστηκαν 5.000 Σοβιετικοί στρατιώτες.

Την Κυριακή 7 Μάη, στο Ντίσελντορφ:

-- Στις 10 π.μ., συνάντηση με εκπροσώπους της Ελληνικής Κοινότητας Ντίσελντορφ και εθνοτοπικών συλλόγων της πόλης, στους χώρους της Ελληνικής Κοινότητας (Ackerstr. 11, 40233 Dusseldorf).

-- Στις 11 π.μ., συνάντηση με φορείς της ελληνόγλωσσης Εκπαίδευσης στην περιοχή, στον ίδιο χώρο.

-- Στις 3 μ.μ., προεκλογική εκδήλωση στο Ενοριακό Κέντρο της εκκλησίας του Αγίου Ανδρέα (Am Schonenkamp 1, 40599 Dusseldorf). Θα χαιρετίσει η Αννα Γρηγοριάδου, υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ, μετανάστρια στη Γερμανία. Θα ακολουθήσει γλέντι, ενώ στον χώρο θα διεξάγονται και παιδικές δραστηριότητες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ