Πέμπτη 4 Μάη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Κάνουμε τη νύχτα μέρα για την ενίσχυση του ΚΚΕ!

Δύο βδομάδες και κάτι έχουν μείνει μέχρι τις εκλογές και οι Κομματικές Οργανώσεις κάνουν τη νύχτα μέρα για να φτάσει το κάλεσμα του ΚΚΕ παντού και να βγει πολύ πιο δυνατό από αυτήν τη μάχη, ενισχυμένο με χιλιάδες λαϊκές - νεανικές ψήφους.

Καθημερινές είναι οι περιοδείες υποψήφιων βουλευτών και κλιμακίων του Κόμματος σε χώρους δουλειάς, στέκια νεολαίας και γειτονιές (βλέπε αναλυτικότερα και στις επόμενες σελίδες), προβάλλοντας τις θέσεις του Κόμματος, συνομιλώντας και απαντώντας ερωτήματα σε ανθρώπους όλων των ηλικιών που δείχνουν έντονο ενδιαφέρον.

Εκατοντάδες είναι και οι συσκέψεις που πραγματοποιούνται, με την πλούσια συζήτηση αλλά και τη διάθεση πολλών να ενταχθούν στην προσπάθεια για την ισχυροποίηση του Κόμματος να ξεχωρίζουν.

Μεγάλη είναι η κινητικότητα και στα εκλογικά περίπτερα του Κόμματος, που παίρνουν τη θέση τους σε κεντρικά σημεία σε όλη την Ελλάδα και αποτελούν σημεία συνάντησης με φίλους και οπαδούς. Ενδεικτικά, τις προηγούμενες μέρες ξεκίνησαν τη λειτουργία τους τα περίπτερα του ΚΚΕ στον δήμο Αχαρνών, τόσο στην κεντρική πλατεία Μενιδίου (Αγιος Βλάσης) όσο και στο Ολυμπιακό Χωριό, με πολύ κόσμο να περνάει ήδη από τις πρώτες ώρες για να προμηθευτεί τα φυλλάδια του Κόμματος. Το περίπτερο στο Ολυμπιακό Χωριό επισκέφτηκε το Σάββατο ο Γιάννης Γκιόκας, βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος Ανατολικής Αττικής, όπου συνομίλησε με τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος για την οργάνωση της εκλογικής μάχης και την ισχυροποίηση του ΚΚΕ.


Το δικό τους στίγμα αφήνουν τα προεκλογικά σποτ του Κόμματος και της ΚΝΕ που διαδίδονται ταχύτατα και έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις. Τέσσερα νέα διαδικτυακά σποτ ανέβηκαν χτες.

Να μη χαθεί ούτε μια «κόκκινη» ψήφος ετεροδημοτών

Σημαντικό στοιχείο της μάχης, και για να αξιοποιηθούν όλες οι υπαρκτές δυνατότητες, για να γίνει πράξη το αποφασιστικό δυνάμωμα του Κόμματος, η ανάγκη να μη χαθεί ούτε μια ψήφος από τους ετεροδημότες, να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να εξασφαλιστεί ότι η «κόκκινη» ψήφος τους θα πέσει στην κάλπη, να οργανωθεί με κάθε μέσο η μετακίνηση, να παρθούν τα απαραίτητα πρακτικά μέτρα (άδειες, εξασφάλιση εισιτηρίων, ομαδικές μετακινήσεις) για να φτάσουν μέχρι το εκλογικό κέντρο και να στηρίξουν το Κόμμα.

Ηδη η Επιτροπή Ετεροδημοτών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ (Αχαρνών 241) βρίσκεται σε λειτουργία και για κάθε πληροφορία και βοήθεια οι ετεροδημότες μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά στα τηλέφωνα 210.5282.527 και 210.5282.534, τις ώρες 9 π.μ. με 2 μ.μ. και 5 μ.μ. με 9 μ.μ.

Αμείωτη οικονομική δουλειά και προσφορές για τις πολλές ανάγκες

Αμείωτη συνεχίζεται και η οικονομική δουλειά για τις μεγάλες ανάγκες της εκλογικής μάχης.

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το οικονομικό «κλείσιμο» της ΤΟ Ανατολικών Συνοικιών Αθήνας της ΚΝΕ, μετά τη μεγαλειώδη συγκέντρωση με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, την Κυριακή 30 Απρίλη στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής, προς τιμήν των 200 κομμουνιστών που εκτελέστηκαν την Πρωτομαγιά του 1944.

Μέλη και φίλοι της ΚΝΕ, μαθητές, φοιτητές, νέοι εργαζόμενοι και άνεργοι της περιοχής συγκέντρωσαν το ποσό των 1.000 ευρώ και το προσφέρουν για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος μπροστά στην εκλογική μάχη.

«Δεν υπήρξε στιγμή στα τόσα χρόνια ζωής και δράσης του Κόμματός μας που να μην το στήριξε ο λαός μας με ό,τι μέσα διέθετε, ακόμα και στις πιο δύσκολες και ζοφερές συνθήκες, γιατί γνώριζε ότι είναι το δικό του Κόμμα, που καμία σχέση δεν έχει με το σάπιο πολιτικό σύστημα που ζούμε.

Τώρα το ΚΚΕ μπορεί να βγει πολύ πιο ισχυρό παντού, να δυναμώσουν ο λαός και το λαϊκό κίνημα, σε ένα πανελλαδικό ποτάμι αγώνα και διεκδίκησης.

Μπορούμε, γιατί η καρδιά και το μυαλό του λαού και της νέας γενιάς οδηγούν σε μια επιλογή: ΚΚΕ πολύ πιο δυνατό!

Συνεχίζουμε με αισιοδοξία! Δίνουμε τη μάχη ώστε το Κόμμα μας να ισχυροποιηθεί με χιλιάδες κόκκινες, "φασαριόζικες" ψήφους!», αναφέρει η ΤΟ Ανατολικών της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ