Πέμπτη 4 Μάη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
ΔΕΣΦΑ - ΔΕΔΑ - ΔΕΠΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ
Αρνήθηκαν το αίτημα του ΚΚΕ για συζήτηση με τους εργαζόμενους

ΤΟ Ενέργειας - Νερού της ΚΟ Αττικής: Το ΚΚΕ τους «χαλάει τη σούπα», γιατί βρίσκεται απέναντι στην πολιτική της «απελευθέρωσης»

Την εργοδοσία σε μια σειρά εταιρείες στον χώρο του φυσικού αερίου (ΔΕΣΦΑ, ΔΕΔΑ, ΔΕΠΑ Υποδομών) καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Τομεακή Οργάνωση Ενέργειας - Νερού της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, «οι οποίες αρνήθηκαν να ικανοποιήσουν το αίτημα για συνάντηση αντιπροσωπειών του ΚΚΕ με τους εργαζόμενους ενόψει των εκλογών στις 21 Μάη».

Οπως αναφέρει η ΤΟ Ενέργειας - Νερού, «αλήθεια, τι φοβούνται; Οτι η επίσκεψη υποψηφίων του ΚΚΕ θα "ταράξει τα νερά"; `Η ότι η επαφή των εργαζομένων με τις θέσεις του ΚΚΕ, η συζήτηση μαζί τους θα βάλει σε κινδύνους το "καλό κλίμα" που επικρατεί στους επενδυτές και τις προοπτικές στον κλάδο της Ενέργειας;

Γνωρίζουμε πολύ καλά την κατάσταση που επικρατεί στον κλάδο και ότι το ΚΚΕ είναι αυτό που "χαλάει τη σούπα".

Γιατί βρίσκεται απέναντι στην πολιτική της απελευθέρωσης της αγοράς Ενέργειας και στη στρατηγική της "πράσινης μετάβασης", που μόνο πράσινη δεν είναι, αλλά για τα κέρδη των επενδυτών και που μάλιστα φέρνει εντατικοποίηση της εργασίας, απολύσεις, ανασφάλεια για τους εργαζόμενους. Γιατί το ΚΚΕ υπερασπίζεται μέσα κι έξω από τη Βουλή τα δικαιώματα των εργαζομένων, πρωτοστατεί στην οργάνωση της πάλης για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουν.

Αντίθετα, άλλα κόμματα είναι "καλοδεχούμενα" για τους εργοδότες, τις διευθύνσεις και τους μετόχους των επιχειρηματικών ομίλων, γιατί αυτούς εξυπηρετούν.

Να γνωρίζουν κι αυτοί ότι τέτοια εμπόδια στην πολιτική δράση και παρέμβαση δεν πρόκειται να περάσουν, το ΚΚΕ δεν φιμώνεται.

Να είναι σίγουροι πως θα βρούμε τον τρόπο να διαδώσουμε τις θέσεις του Κόμματος και να συζητήσουμε με τους εργαζόμενους, καλώντας τους να στηρίξουν το ΚΚΕ.

Και γι' αυτόν τον λόγο, στις 21 Μάη ισχυρό ΚΚΕ. Μόνοι τους και όλοι μας!».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ