Πέμπτη 4 Μάη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις του ΚΚΕ

Αύριο, Παρασκευή 5 Μάη

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ ΕΥΔΑΠ Αττικής καλεί σε σύσκεψη με θέμα «Οι εξελίξεις στο νερό και οι θέσεις του ΚΚΕ - Για να δυναμώσει ο λαός, τώρα ισχυρό ΚΚΕ!», στο Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας. Θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ., οι ΚΟ Ηρακλείου Αττικής στην πλατεία ΗΣΑΠ Ηρακλείου. Θα μιλήσουν η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, υποψήφια βουλευτής Επικρατείας, και η Κέλλυ Παπαϊωάννου, υποψήφια βουλευτής Βόρειου Τομέα Αθήνας και υποψήφια δήμαρχος Ηρακλείου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Σάββατο 6 Μάη

Στις 7.30 μ.μ. η ΤΟ Ημαθίας στη Νάουσα στην πλατεία Καρατάσου. Θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσουν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ από την πόλη της Νάουσας.

Στις 7.30 μ.μ., η ΤΕ Βορειοδυτικής Αθήνας, στη Ν. Ιωνία στον πεζόδρομο Π. Π. Γερμανού. Θα μιλήσουν ο Θανάσης Παφίλης, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Πέτρος Αλέπης, υποψήφιος βουλευτής Βόρειου Τομέα Αθήνας, υποψήφιος δήμαρχος Νέας Ιωνίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Κυριακή 7 Μάη

Στις 7.30 μ.μ., η ΤΕ Εβρου στην Αλεξανδρούπολη, στην πλατεία Φάρου. Θα μιλήσει ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Αλλη δραστηριότητα

Σήμερα, Πέμπτη

-- Στις 7 μ.μ., η ΤΕ Εβρου στο Φιδέλειο Πνευματικό Κέντρο στη Σαμοθράκη. Θα μιλήσει ο Σταύρος Μπάζας, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ. η ΤΟ Γρεβενών οργανώνει εκδήλωση με θέμα «Τα κέρδη τους - οι ζωές μας, με δυνατό ΚΚΕ για την Υγεία που έχουμε ανάγκη», στο ξενοδοχείο «Αίγλη». Θα μιλήσουν η Ελενα Βλάχου, ειδικευόμενη παιδίατρος, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας, και ο Γιάννης Κλεισιάρης, υποψήφιος βουλευτής Γρεβενών.

-- Στις 8.30 μ.μ. η ΚΟ Αγίου Κηρύκου Ικαρίας πραγματοποιεί σύσκεψη - συζήτηση στον Χρυσόστομο (καφενείο). Θα μιλήσει ο Λεωνίδας Βαρδαρός, σκηνοθέτης, υποψήφιος βουλευτής Σάμου.

-- Στις 7.30 μ.μ. οι ΚΟ Καλλιθέας και Πρόνοιας Νοτίων και οι Κομματικές Ομάδες Αναπήρων, Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ καλούν στον κήπο του Φάρου Τυφλών (Αθήνας 17 και Δοϊράνης), σε εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Οι εργαζόμενοι στους χώρους πρόνοιας, στην ειδική αγωγή και αποκατάσταση, οι ανάπηροι, οι χρόνιοι πάσχοντες και οι οικογένειες τους, έχουν πολλούς λόγους να συμπορευτούν με το ΚΚΕ». Θα μιλήσουν η Κατερίνα Βεζύρη, ψυχολόγος, μέλος του τμήματος Υγείας και Πρόνοιας της ΚΕ του Κόμματος, και ο Χάρης Χουρδάκης, επικεφαλής της ΣΕΑΑΝ και υποψήφιος βουλευτής στην Α' Αθήνας. Παρεμβάσεις θα κάνουν η Λεμονιά Φακάρου, ψυχολόγος - ψυχοθεραπεύτρια, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων ΚΕΘΕΑ και υποψήφια βουλευτής Νότιου Τομέα Αθήνας, και ο Γιάννης Βακαλόπουλος, δημοτικός σύμβουλος Καλλιθέας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Αύριο, Παρασκευή

-- Στις 8 μ.μ., οι υποψήφιοι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ Μάκης Αραβανής και Βασίλης Νικάκης θα μιλήσουν σε σύσκεψη των Κομματικών Οργανώσεων Δυτικού Αγρινίου και Κατασκευών, στο καφενείο «115», στο Αγρίνιο.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ