Τετάρτη 3 Ιούλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗΣ 2019
Περιοδείες σε χώρους δουλειάς της Αττικής

Σήμερα, Τετάρτη:

-- Στις 10 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Δυτικού Τομέα, θα επισκεφτεί το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής «Δαφνί», για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10 π.μ., η Γιώτα Ταβουλάρη, μέλος της ΚΕ και υποψήφια βουλευτής Α' Αθήνας, θα επισκεφτεί τις φαρμακαποθήκες στο κέντρο της Αθήνας, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10 π.μ., ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Νότιου Τομέα, θα επισκεφτεί τον ΟΑΕΔ Αλίμου, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 12 μ., ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας, θα επισκεφτεί το Μέγαρο του ΟΤΕ, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10 π.μ., ο Μανώλης Καραντούσας, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Δυτικού Τομέα, θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της βιομηχανίας ΚΡΙ-ΚΡΙ στον Ασπρόπυργο, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 12 μ., η Λιάνα Κανέλλη, υποψήφια βουλευτής στην Α' Αθήνας, θα επισκεφτεί τη Γενική Διεύθυνση Γεωργικών Εφαρμογών του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στην οδ. Σκαλιστήρι, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στη 1 μ.μ., ο Δημήτρης Ξεκαλάκης, μέλος του Γραφείου Περιοχής της ΚΟ Αττικής και υποψήφιος βουλευτής Α' Πειραιά, θα επισκεφτεί τη Μονάδα Εσωτερικού Ελέγχου του υπ. Οικονομικών και τις Διευθύνσεις Εσωτερικών Υποθέσεων και Εξωτερικού Ελέγχου της ΑΑΔΕ, στην οδό Νικηταρά στην Αθήνα, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 9.30 π.μ., ο Χάρης Χουρδάκης, υποψήφιος βουλευτής Βόρειου Τομέα, θα επισκεφτεί το Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας, στην οδό Πειραιώς, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10 π.μ., η Ντίνα Γκογκάκη, υποψήφια βουλευτής Α' Αθήνας, θα επισκεφτεί τις υπηρεσίες του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης & Εφάπαξ Παροχών στην οδ. Φιλελλήνων, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10 π.μ., ο Νίκος Καραγιάννης, υποψήφιος βουλευτής Δυτικού Τομέα, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στη Λαϊκή Αγορά στο Δαφνί.

-- Στις 12 μ., ο Γιάννης Βακαλόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Νότιου Τομέα, θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της «Forthnet» στον Ταύρο, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στη 1 μ.μ., η Ευανθία Ρουτζούνη, υποψήφια βουλευτής Νότιου Τομέα, θα επισκεφτεί το κτίριο του ΟΤΕ στον Κεραμεικό, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 3 μ.μ., η Εφη Χαλιού, υποψήφια βουλευτής Νότιου Τομέα, θα επισκεφτεί την εταιρεία FPS στο Μοσχάτο, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org