Παρασκευή 14 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗΣ 2019
ΑΤΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις και περιοδείες στη μάχη για ισχυρό ΚΚΕ

Σήμερα, Παρασκευή:

-- Στις 8 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Δυτικού Τομέα, και ο Γιώργος Σιδέρης, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής και υποψήφιος βουλευτής Δυτικού Τομέα, θα επισκεφτούν τον ΟΑΕΔ Περιστερίου, για να συζητήσουν με τους εργαζόμενους.

-- Στις 8.30 π.μ., η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ και υποψήφια βουλευτής Δυτικού Τομέα, θα επισκεφτεί το Δημαρχείο Αιγάλεω για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 11 π.μ., ο Νίκος Καραγιάννης, υποψήφιος βουλευτής Δυτικού Τομέα, θα επισκεφτεί το Α. Τ. Χαϊδαρίου και στις 12.30 μ.μ., το ΙΚΑ Χαϊδαρίου.

-- Στις 12 μ., ο Σπύρος Χαλβατζής, υποψήφιος βουλευτής Βόρειου Τομέα, θα επισκεφθεί το εργοτάξιο κατασκευής του κολεγίου ST CATHERINE'S στη Λυκόβρυση για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Αύριο, Σάββατο:

-- Στις 11 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης θα περιοδεύσει στο εμπορικό κέντρο ESCAPE, δίπλα από το Πάρκο Τρίτση.

Την Κυριακή 16 Ιούνη:

-- Στις 11 π.μ., ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ, βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος στον Νότιο Τομέα, θα μιλήσει στο Μπραχάμι, στο καφενείο «ΠΟΖΙΔΗΣ».

Τη Δευτέρα 17 Ιούνη:

-- Στις 10 π.μ., ο Χρήστος Κατσώτης θα επισκεφτεί το εργοστάσιο της «Αθηναϊκής Ζυθοποιίας», για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 11 π.μ., ο Δήμος Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Δυτικής Αττικής, θα επισκεφτεί την εταιρεία ΤΕΜΜΑ, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ