Τετάρτη 3 Ιούλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗΣ 2019
Συγκεντρώσεις του ΚΚΕ στην Αττική

Αύριο, Πέμπτη:

-- Στις 8 μ.μ., ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ, υποψήφιος βουλευτής στην Ανατολική Αττική, θα μιλήσει στον Βαρνάβα, στην πλατεία.

Την Παρασκευή 5 Ιούλη

-- Στις 8.30 μ.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος στη Δυτική Αθήνα, θα μιλήσει σε συγκέντρωση - συναυλία στο Ιλιον (Αθλητικό Κέντρο Παλατιανής, λεωφ. Α. Παπανδρέου & Ευάγγελου Λιόση). Η συναυλία έχει θέμα «Οι ποιητές της ζωής μας - Τραγουδάμε για να σμίξουμε τον κόσμο» και γίνεται από το συγκρότημα της Οργάνωσης, στο οποίο συμμετέχουν επιπλέον μαθητές και απόφοιτοι από το Μουσικό Σχολείο Ιλίου.

-- Στις 8.30 μ.μ., ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ, υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα, θα μιλήσει στη Λυκόβρυση, στην πλατεία Ηρώων (κεντρική πλατεία).

-- Στις 8 μ.μ., ο Γιάννης Γκιόκας θα μιλήσει στον Μαραθώνα, στο Μουσείο Μαραθώνιου Δρόμου.

-- Στις 8 μ.μ., ο Βάλσαμος Συρίγος, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής, θα μιλήσει στο Λαύριο, στο Αγαλμα Μεταλλωρύχων.

-- Στις 8 μ.μ., ο Δημήτρης Ξεκαλάκης, μέλος του Γραφείου Περιοχής της ΚΟ Αττικής και υποψήφιος βουλευτής Α' Πειραιά, θα μιλήσει στο Ε' Διαμέρισμα Πειραιά, στη συμβολή των οδών Αντιπλοιάρχου Βλαχάκου & Παλαμήδου. Θα χαιρετίσει η Σεμίνα Διγενή, υποψήφια βουλευτής Α' Πειραιά.

-- Στις 8 μ.μ., ο Δημήτρης Μπουρνάς, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής και υποψήφιος βουλευτής Β' Πειραιά, θα μιλήσει στον Κορυδαλλό, στην πλατεία Μερκάτη.

-- Στις 8 μ.μ., ο Στάθης Σταθουλόπουλος, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής και υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής, θα μιλήσει στην Παιανία, στην κεντρική πλατεία.

-- Στις 8 μ.μ., ο Νίκος Ρεμπάπης, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής, θα μιλήσει στο Κορωπί, στην πλατεία Αγάλματος.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ