Τετάρτη 3 Ιούλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗΣ 2019
Γιώργος ΡΙΓΓΑΣ

Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο ξενοδοχείο «Grand Resort Lagonissi»

Οσα χρόνια θυμάμαι την πολιτική ζωή του τόπου, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, οι δύο πολιτικοί αντίπαλοι στη διακυβέρνηση της χώρας, έριχναν ο ένας το μπαλάκι στον άλλον τρώγοντας με χρυσά κουτάλια, φτάνοντας το λαό στη χρεοκοπία. Ο λαός πήγαινε στην κάλπη με γνώμονα το να τιμωρήσει την εκάστοτε κυβέρνηση ή με γνώμονα το «μη χείρον βέλτιστον». Μετά πίστεψε τον ΣΥΡΙΖΑ - το νέο ΠΑΣΟΚ - που τον εξαπάτησε και αυτός και τώρα θέλει να τιμωρήσει τον ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζοντας την ακραία ΝΔ με τα περισσότερα υψηλόβαθμα στελέχη βουτηγμένα στα σκάνδαλα, αψηφώντας το νεοφιλελεύθερο πρόγραμμά της, την ταφόπλακα για τα εργατικά δικαιώματα.

Προσωπικά δεν έχω ούτε είχα ποτέ «κομματική ταυτότητα». Ως συνδικαλιστής μόνο με το ΠΑΜΕ, με το Συνδικάτο Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Αττικής, είδα και ένιωσα υποστήριξη προς τους εργαζόμενους, που έχω την τιμή να εκπροσωπώ. Κανένας άλλος συνδικαλιστικός φορέας δεν έχει αγωνιστεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά. Οι εκπρόσωποι της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, στο συνδικαλιστικό κίνημα - όπως για παράδειγμα η ηγεσία της Ομοσπονδίας του κλάδου μας - βρίσκονται «απέναντί» μας, αποτελούν εμπόδιο στους αγώνες των εργαζομένων, στις διεκδικήσεις μας.

Με λίγα λόγια, μόνο το ΚΚΕ είναι κοντά στον εργαζόμενο και στους αγώνες μας. Κανένας άλλος. Μόνο το ΚΚΕ αξίζει την ψήφο μου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ