Τρίτη 30 Απρίλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Δραστηριότητα για τις ευρωεκλογές

Σήμερα Τρίτη

- Στις 9 π.μ., ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος, ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος, θα επισκεφθεί τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

- Στις 9 π.μ. ο Χρήστος Μπίκας, μέλος του ΤΓ Λάρισας, θα περιοδεύσει στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση και στις 11 π.μ. στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

- Στις 9.45 π.μ., η Κωνσταντίνα Κούνεβα, υποψήφια ευρωβουλευτής, θα επισκεφθεί την υπηρεσία καθαριότητας στο ΓΝ «Μεταξά» για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

- Στις 9.30 π.μ., ο Μάρκος Μπεκρής, υποψήφιος ευρωβουλευτής, θα επισκεφτεί το αμαξοστάσιο του τραμ στο Ελληνικό, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

- Στις 9 π.μ., η Γιώτα Δήμου, μέλος του ΤΓ της ΤΟ Νοτίου της ΚΟ Αττικής, θα επισκεφτεί το αμαξοστάσιο της ΟΣΥ στο Μπραχάμι.

- Στις 10 π.μ., ο Γιώργος Στεφανάκης, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις του εργοστασίου ΦΕΙΔΑΣ.

- Στις 10.30 π.μ., ο Μάρκος Μπεκρής θα επισκεφτεί τις προβλήτες του ΣΕΜΠΟ.

- Στις 11 π.μ. ο Αγης Τριγάζης, μέλος του ΤΓ Λάρισας, θα περιοδεύσει σε καταστήματα του κέντρου της Λάρισας.

Στις 11 π.μ. ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Βασίλης Τομπουλίδης θα περιοδεύσει στο εργοστάσιο της ΜΕΒΓΑΛ, στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης.

- Στις 11 π.μ. ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Κώστας Ιντζές θα περιοδεύσει στην επιχείρηση της ΕΚΜΕ.

- Το πρωί, ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί τα Ναυπηγεία Ελευσίνας, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

- Στις 3 μ.μ., η Χριστίνα Σκαλούμπακα, υποψήφια ευρωβουλευτής, θα επισκεφτεί την εταιρεία «Jure Law Firm».

- Στις 6.30 μ.μ., η Δήμητρα Σταματέλου, υποψήφια ευρωβουλευτής, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στα εμπορικά καταστήματα στους Αγίους Αναργύρους.

- Στις 7 μ.μ. η ΚΟΒ Παλαμά Καρδίτσας οργανώνει σύσκεψη στα γραφεία του ΚΚΕ με ομιλητή τον Νίκο Τέγο, μέλος του ΓΠ Θεσσαλίας.

- Στις 7 μ.μ. η ΚΟΒ ΟΤΑ Καρδίτσας οργανώνει σύσκεψη με ομιλητή τον Βασίλη Ελευθερίου, μέλος του ΤΓ Καρδίτσας.

- Στις 7 μ.μ. η ΚΟΒ ΕΒΕ Καρδίτσας καλεί σε σύσκεψη στο «Πλήθινο» με ομιλητή τον Πάνο Τζόκα, μέλος του ΤΓ Καρδίτσας.

- Στις 7 μ.μ., στο καφέ «Πλατεία», στην Ποταμιά της Θάσου, θα μιλήσει ο Κώστας Κουκούλας, Γραμματέας της ΤΕ Καβάλας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ