Τετάρτη 3 Ιούλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗΣ 2019
ΠΕΥΚΗ - ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ
Κάλεσμα στήριξης του ΚΚΕ

Κάλεσμα στήριξης του ΚΚΕ στις εκλογές της 7ης Ιούλη απευθύνουν ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ριζοσπαστική Ανατροπή Λυκόβρυσης - Πεύκης», Μανόλης Πάγκαλος, και τα στελέχη της παράταξης Μάνια Βαλσαμάκη, Μαρίτα Κουρούπη - Santoro και Φάνης Στρατουδάκης. Στο κάλεσμα αναφέρουν:

«Εχοντας κοινωνικές και πολιτικές αντιλήψεις, που εύκολα χαρακτηρίζονται τουλάχιστον από το επίθετο "αριστερές", συμβάλαμε στην προ 5ετίας ανάδειξη του ΣΥΡΙΖΑ σε κυβέρνηση του τόπου, αντιδράσαμε μαζί με άλλους στη μεταμόρφωση του ΣΥΡΙΖΑ από διεκδικητικό κόμμα της Αριστεράς στο συναινετικό προς την ΕΕ και τους δανειστές μόρφωμα και μη αποδεχόμενοι αυτήν την εξέλιξη αποχωρήσαμε το καλοκαίρι του 2015 από αυτόν.

Οι νομοθετικές ρυθμίσεις όλων των μνημονιακών κυβερνήσεων (ΠΑΣΟΚ, Νέας Δημοκρατίας, ΛΑ.Ο.Σ., ΔΗΜΑΡ, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ και των διαφόρων μορφωμάτων ΕΛΙΑ, Ποτάμι, ΚΙΝΑΛ, Ενωση Κέντρου κ.λπ.) επί 10 συνεχόμενα χρόνια διαμόρφωσαν την τραγική εικόνα της σημερινής Ελλάδας με την τεράστια ανεργία, την ημιαπασχόληση, τις δήθεν "ευέλικτες" μορφές εργασίας, τη μετανάστευση χιλιάδων νέων στο εξωτερικό, τη μείωση των συντάξεων, την κλοπή των αποθεματικών των Ταμείων, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, την εντέλει καταβαράθρωση του βιοτικού επιπέδου της συντριπτικής πλειονότητας των συμπολιτών μας.

Εμείς δεν θέλουμε να παίξουμε το παιχνίδι του διπολισμού...

Δεν θέλουμε να ακολουθήσουμε ούτε τον "κακό" Μητσοτάκη ούτε τον "καλό" Τσίπρα...

Δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα είναι πρώτος ή δεύτερος, γιατί οι συνέπειες θα είναι οι ίδιες για τους κατοίκους αυτού του τόπου...

Δεν θέλουμε να αναδείξουμε αυτόνομες προσωπικότητες που λειτουργούν στο πλαίσιο της σοσιαλδημοκρατίας, της ανέμελης παραδοχής της θετικότητας μέρους των μνημονίων, της ταξικής νομιμότητας κ.ά.

Είναι επιτακτικό να σηκώσουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ανάχωμα στην ανάπτυξη της φασιστικής ακροδεξιάς, που λειτουργεί είτε καλυμμένα πίσω από "πατριωτικά" κόμματα είτε αυτόνομα (Χρυσή Αυγή).

Χρειαζόμαστε περισσότερο από κάθε άλλη φορά να αντισταθούμε στο συνεχιζόμενο ξεχαρβάλωμα του τόπου μας.

Θεωρούμε, με όσες διαφορετικές απόψεις και αν έχουμε η καθεμία και ο καθένας από εμάς, ότι αυτήν την περίοδο το μόνο πραγματικό ανάχωμα που μπορεί να σηκωθεί είναι με την ψήφιση και την ενδυνάμωση του ΚΚΕ μέσα στη Βουλή.

Καλούμε τους πολίτες της περιοχής μας, εάν πράγματι κατανοούν και αποδοκιμάζουν τις πολιτικές που έφεραν τον τόπο μας σε αυτήν την κατάσταση, αν πράγματι θέλουν μια διαφορετική ζωή, να μην επιλέξουν την αποχή, το άκυρο και το λευκό, που εντέλει λειτουργούν υπέρ του υφιστάμενου συστήματος.

Στις εκλογές της 7ης Ιούλη 2019, όσοι δεν θέλουμε να συνεχισθεί αυτή η κατάσταση πρέπει να δυναμώσουμε το ΚΚΕ, για να υπάρξει μετά την 8η Ιούλη αντίσταση στα χειρότερα που έρχονται!».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Μηνύματα στο ΚΚΕ για τις εκλογές(6/7/2019)
Ο λαός να δώσει πολύ περισσότερη δύναμη στο ΚΚΕ που θα είναι εδώ, παρόν στους αγώνες την επόμενη μέρα(3/7/2019)
ΑΤΙΤΛΟ(29/6/2019)
Ολοι οι συντηρητές του συστήματος χωράνε(22/7/2014)
Αδίστακτοι στην εξαπάτηση(2/5/2012)
Απεργούμε, διεκδικούμε, κλιμακώνουμε!(16/4/2008)

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org