Πέμπτη 27 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗΣ 2019
Συγκεντρώσεις και περιοδείες στην Αττική

Σήμερα, Πέμπτη:

-- Στις 8 μ.μ., ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Νότιου Τομέα, θα μιλήσει στο Μπραχάμι, στην πλατεία Αγ. Βασιλείου. Θα χαιρετίσουν ο Γιώργος Ροΐδης, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας, και η Νικολέτα Βλαβιανού, υποψήφια βουλευτής Νότιου Τομέα.

-- Στις 7.30 μ.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Δυτικού Τομέα, θα μιλήσει στη Ν. Ζωή, στο καφενείο της Τατιάνας (Εθν. Αντιστάσεως & Σουλιωτών).

-- Στις 8 μ.μ., ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Δυτικής Αττικής, θα μιλήσει στη Δροσούπολη, στην πλατεία Βεργίνας (θεατράκι). Θα χαιρετίσει η Αγγελική Παπαδάτου, υποψήφια βουλευτής Δυτικής Αττικής.

-- Στις 8.30 μ.μ., ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Α' Αθήνας, θα μιλήσει στον Κολωνό, στην Ακαδημία Πλάτωνος. Θα χαιρετίσουν οι υποψήφιοι βουλευτές Α' Αθήνας Στάθης Δρογώσης και Γιάννης Καραλής.

-- Στις 8 μ.μ., στον Πειραιά (πλατεία Θεμιστοκλή, Δημητρακοπούλου & Σπάρτης), θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος της ΚΕ, υποψήφιος βουλευτής στην Α' Πειραιά.

-- Στις 8 μ.μ., η Ελίνα Χαιρικάκη, υποψήφια βουλευτής Βόρειου Τομέα, θα μιλήσει στη Μεταμόρφωση, στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως. Θα χαιρετίσει ο Γιάννης Αγγέλου, υποψήφιος βουλευτής Βόρειου Τομέα.

-- Στις 8 μ.μ., η Εφη Χαλιού, υποψήφια βουλευτής Νότιου Τομέα, θα μιλήσει στο Π. Φάληρο, στην πλατεία Ντάβαρη. Θα χαιρετίσει η Βίκυ Αράπη - Καραγιάννη, υποψήφια βουλευτής Νότιου Τομέα.

-- Στις 8 μ.μ., ο Γρηγόρης Τιμπλαλέξης, υποψήφιος βουλευτής Δυτικού Τομέα, θα μιλήσει στο Μπουρνάζι, στην παλιά πλατεία.

-- Στις 8 μ.μ., ο Αλέκος Περράκης, υποψήφιος βουλευτής Α' Αθήνας, θα μιλήσει στους Ελληνορώσους, στην πλατεία Πηνελόπης Δέλτα.

-- Στις 8 μ.μ., ο Μιχάλης Χασιώτης, υποψήφιος βουλευτής Βόρειου Τομέα, θα μιλήσει στον Αγ. Στέφανο, Ηρώων Πολυτεχνείου & Κοιμήσεως Θεοτόκου (Σταθμός Τρένου).

-- Στις 7.30 μ.μ., ο Γρηγόρης Χαραλαμπίδης, υποψήφιος βουλευτής Βόρειου Τομέα, θα μιλήσει σε σύσκεψη Ναξιωτών στο Γαλάτσι, στην αίθουσα του Παραρτήματος της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ (Αρτέμιδος 4, π. τέρμα).

Αύριο, Παρασκευή:

-- Στις 8.30 μ.μ., στην Καισαριανή, στην πλατεία Δημάρχου Παναγιώτη Μακρή, θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας. Θα χαιρετίσει η Κανέλλα Γεωργοπούλου, υποψήφια βουλευτής Νότιου Τομέα.

-- Στις 9 μ.μ., η ΚΟ Ελευσίνας καλεί σε λαϊκό γλέντι στην παραλία Ελευσίνας, δίπλα στο παλιό αναψυκτήριο. Θα μιλήσει ο Κύριλλος Παπασταύρου και θα χαιρετίσει ο Δήμος Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Δυτικής Αττικής.

-- Στις 8.30 μ.μ., στο Χαϊδάρι, στην πλατεία Δημαρχείου, θα μιλήσει η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ και υποψήφια βουλευτής Δυτικού Τομέα. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

-- Στις 10.30 π.μ., ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Νότιου Τομέα, θα μιλήσει σε σύσκεψη συνταξιούχων Δημοσίου και ΤΣΜΕΔΕ στην αίθουσα του ΤΕΕ.

-- Στις 8 μ.μ., στη Ν. Ιωνία, στην πλατεία Συμιργιώτη, θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Βόρειου Τομέα. Θα χαιρετίσουν ο Σπύρος Χαλβατζής και ο Γιάννης Αγγέλου, υποψήφιοι βουλευτές Βόρειου Τομέα.

-- Στις 8.30 μ.μ., στον Βύρωνα, στο Πάρκο Καραολή & Δημητρίου, θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης. Θα χαιρετίσει η Αγλαΐα Κυρίτση, υποψήφια βουλευτής Νότιου Τομέα.

-- Στις 8.15 μ.μ., στο Κάτω Χαλάνδρι στο καφενείο ο «Πλάτανος» (Σαχτούρη 47 και Σ. Βενιζέλου) θα μιλήσει η Χριστίνα Σκαλούμπακα, μέλος της ΚΕ και υποψήφια βουλευτής Βόρειου Τομέα. Θα χαιρετίσουν ο Χρήστος Κασίμης και ο Αποστόλης Ντίνος, υποψήφιοι βουλευτές Βόρειου Τομέα.

Περιοδείες σε χώρους δουλειάς

Σήμερα, Πέμπτη:

-- Στις 6.30 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης θα επισκεφτεί το γκαράζ και τους εργαζόμενους στο Πράσινο του δήμου Περιστερίου, για να συζητήσει μαζί τους.

-- Στις 10.30 π.μ., ο Θοδωρής Χιώνης και ο Αλέκος Κορωνάκος, υποψήφιος βουλευτής Νότιου Τομέα, θα περιοδεύσουν στους εργάτες του δήμου Αλίμου.

-- Στις 9 π.μ., ο Θανάσης Παφίλης, ο Γιάννης Αγγέλου και η Βούλα Λίτσιου, υποψήφιοι βουλευτές Βόρειου Τομέα, θα επισκεφτούν το δημαρχείο Αγίας Παρασκευής και τα καταστήματα.

-- Στη 1 μ.μ., η Λιάνα Κανέλλη θα επισκεφτεί το ξενοδοχείο «Χιλτον», για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ, βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος στην Ανατολική Αττική, θα επισκεφτεί στις 9.30 π.μ. την ΠΥ Ν. Μάκρης, στις 10.30 π.μ. το ΑΤ Ν. Μάκρης, στις 11.30 π.μ. το Λιμεναρχείο Ραφήνας και στις 12 μ. το ΑΤ Πικερμίου.

- Στη 1 μ.μ., η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ και υποψήφια βουλευτής Επικρατείας, θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της «FD SIA» στο Κρυονέρι και στις 2 μ.μ. τις εγκαταστάσεις στον Αγιο Στέφανο.

-- Στις 11 π.μ., ο Δημήτρης Ξεκαλάκης, υποψήφιος βουλευτής στην Α' Πειραιά, θα επισκεφτεί την ΕΛΣΤΑΤ, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10 π.μ., ο Γιώργος Μαυρίκος, υποψήφιος βουλευτής Νοτίου Τομέα, θα επισκεφτεί το εργοστάσιο των ΕΑΣ στον Υμηττό, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ