Τετάρτη 3 Ιούλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Προεκλογική δραστηριότητα του ΚΚΕ

Σήμερα, Τετάρτη:

-- Στην Κοζάνη, στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία, θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσουν υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στην Κοζάνη.

-- Στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στα Τρίκαλα, στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, θα μιλήσει ο Κώστας Αβραμόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Αύριο, Πέμπτη:

Στις 8 μ.μ., στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στο Ηράκλειο Κρήτης, στην πλατεία Ατσαλένιου, θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας.

Στην Κεντρική Μακεδονία

Σήμερα, Τετάρτη:

Στις 8.30 μ.μ., σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Λιτοχώρου θα μιλήσει η Θεανώ Καπέτη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσει η Τασούλα Τηλέγραφου, υποψήφια βουλευτής Πιερίας του ΚΚΕ.

Στις 9 π.μ., ο Λεωνίδας Στολτίδης, υποψήφιος στη Β' Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου».

Στις 9.30 π.μ., ο Γιάννης Δελής, υποψήφιος στην Α' Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης. Στις 7.30 μ.μ., θα μιλήσει σε ανοιχτή σύσκεψη στο πάρκο Μηνά Πατρικίου.

Στις 12 μ., ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, υποψήφιος στην Α' Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιήσει περιοδεία και θα συναντηθεί με τους εργαζόμενους της επιχείρησης EDIL. Στις 8 μ.μ., θα μιλήσει σε ανοιχτή σύσκεψη στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας.

Στις 12 μ., ο Γιώργος Μαργαρίτης και ο Γιώργος Μητσιάκος, υποψήφιοι βουλευτές Α' Θεσσαλονίκης, θα μιλήσουν σε σύσκεψη με μέλη ΔΕΠ.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org