Παρασκευή 28 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗΣ 2019
Προεκλογικές εκδηλώσεις και περιοδείες
Στην Κεντρική Μακεδονία

Σήμερα, Παρασκευή:

-- Στις 8.30 μ.μ., στη Βέροια (πάρκο Εληάς) θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ., ο Σάκης Βαρδαλής, υποψήφιος στη Β' Θεσσαλονίκης, θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία Μικράς Ασίας στα Κουφάλια.

-- Στις 9 π.μ., ο Μιχάλης Μιχαήλ, υποψήφιος στη Β' Θεσσαλονίκης, θα περιοδεύσει στον 3ο Πυροσβεστικό Σταθμό.

-- Στις 10 π.μ., η Ελένη Μπακιρλή, υποψήφια στην Α' Θεσσαλονίκης, θα περιοδεύσει στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

-- Στις 10 π.μ., ο Γιώργος Μητσιάκος, υποψήφιος στην Α' Θεσσαλονίκης, θα περιοδεύσει στο ΚΕΘΕΑ. Στις 12 μ. θα περιοδεύσει στο Νοσοκομείο «Αγιος Δημήτριος».

-- Στις 9.30 π.μ., ο Γιάννης Δελής, υποψήφιος στην Α' Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στη Γενική Διεύθυνση Εμπορίας της ΔΕΗ. Στις 12 μ. θα περιοδεύσει στα ΕΛΠΕ.

-- Στις 12 μ., ο Λεωνίδας Στολτίδης, υποψήφιος στη Β' Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο εργοστάσιο της «ΜΕΒΓΑΛ». Στις 9 μ.μ. θα μιλήσει σε ανοιχτή σύσκεψη στη Σίνδο. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

-- Στις 8 μ.μ., η Σίσυ Πολυκάρπου, υποψήφια στη Β' Θεσσαλονίκης, θα μιλήσει σε ανοιχτή σύσκεψη στο Ελαιόρεμα στην Πυλαία.

-- Στις 8 μ.μ., ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, υποψήφιος στην Α' Θεσσαλονίκης, θα μιλήσει σε ανοιχτή σύσκεψη στο πάρκο Κηφισιάς.

-- Στις 8.30 μ.μ., ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, υποψήφιος στην Α' Θεσσαλονίκης, θα μιλήσει στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση μπροστά στο δημαρχείο Πολυγύρου.

Σε άλλες περιοχές

Σήμερα, Παρασκευή:

-- Στο Αλιβέρι (κεντρική πλατεία), στις 9 μ.μ., θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας.

-- Στην Καβάλα (πάρκο Φαλήρου), στις 8 μ.μ., θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

-- Στις 10.30 π.μ. ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Φθιώτιδας, θα μιλήσει σε σύσκεψη με συνταξιούχους.

-- Στις 11 π.μ., στην Αχαΐα, στο εργοστάσιο «ΑΥΡΑ-3Ε» θα περιοδεύσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής.

-- Στις 8.30 μ.μ. στην Αμφισσα (πλ. Λαού) θα μιλήσει ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της ΚΕ. Θα χαιρετίσουν οι υποψήφιοι βουλευτές Γιώργος Παναγής και Δρόσος Τσελές.

-- Στις 8 μ.μ. στη συγκέντρωση της ΤΕ Ενεργειακού Κέντρου στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας θα μιλήσει ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας.

-- Ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής στη Λάρισα, θα πραγματοποιήσει στις 7 π.μ. ομιλία σε συμβασιούχους στο Δασαρχείο Αγιάς, στις 9 π.μ. περιοδεία στο Κέντρο Υγείας Λάρισας και στις 9 μ.μ. ομιλία στο Συκούριο.

-- Ο Ρίζος Μαρούδας, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής στη Λάρισα, θα μιλήσει στις 9 μ.μ. στο Δαμάσι.

-- Ο Γιώργος Λαμπρούλης, βουλευτής Λάρισας και εκ νέου υποψήφιος, θα μιλήσει στις 7 π.μ. στη ΔΕΥΑΛ και στις 9.30 π.μ. μαζί με την Κική Καριωτή θα επισκεφτούν το εργοστάσιο «ΜΠΡΕΤΑΣ».

Αύριο, Σάββατο:

-- Στις 9 μ.μ. σε συγκέντρωση στην Παραλία Καρύστου θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος. Στις 12 μ. ο Γ. Μαρίνος θα περιοδεύσει στην αγορά της Καρύστου.

-- Σε συγκέντρωση στα Χανιά, στις 8.30 μ.μ., στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών, θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org