Τρίτη 6 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών

Πλατιά πολιτική δράση αναπτύσσουν οι ΚΟ του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα, ενόψει των ευρωεκλογών και των εκλογών για την Τοπική Διοίκηση, με περιοδείες, συγκεντρώσεις και άλλες εκδηλώσεις. Μεταξύ αυτών, για τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται και οι παρακάτω:

Στην Αττική

Σήμερα, Τρίτη

-- Στις 7 μ.μ. στο Ιλιον στην πλατεία Ζ. Πηγής (τέρμα λεωφορείων) θα μιλήσουν ο Ν. Σταματόπουλος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, και η Σταυρούλα Τσίτσου, υποψήφια δήμαρχος Ιλίου.

-- Στις 12 μ. στο ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ του Αιγάλεω θα μιλήσει η Βιβή Δάγκα, υποψήφια δήμαρχος Αιγάλεω. Στις 2.30 μ.μ. θα περιοδεύσει στους υπαλλήλους του ΜΕΤΡΟ στην Αγ. Βαρβάρα.

-- Στις 8 π.μ. στους εργαζόμενους του ΗΣΑΠ στον Πειραιά θα μιλήσει η Ελπίδα Παντελάκη, υποψήφια δήμαρχος Πειραιά, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 9.30 π.μ. στο αμαξοστάσιο της ΕΘΕΛ στο Ρέντη θα μιλήσει ο Γ. Μανουσογιαννάκης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 9 π.μ. στους εργαζόμενους της Γεωλογικής Σχολής θα μιλήσει ο Στ. Τάσσος, υποψήφιος δήμαρχος Γλυφάδας.

Αύριο, Τετάρτη

-- Στις 8 μ.μ. στα Μέγαρα, στην πλ. Αγίου Ιωάννη, θα μιλήσουν η Αλέκα Μενιδιάτη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, και ο Α. Χοροζάνης, υποψήφιος δήμαρχος Μεγάρων.

-- Στις 9.30 π.μ. στους εργαζόμενους του ΜΕΤΡΟ στα Σεπόλια θα μιλήσει ο Γ. Πέρρος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα και μέλος της ΚΕ.

-- Στις 10 π.μ. στις κεντρικές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ στον Αλιμο θα μιλήσει ο Χρ. Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής.

-- Στις 7 π.μ. στους εργαζόμενους του ΜΕΤΡΟ στον Πειραιά θα μιλήσει η Ελπίδα Παντελάκη.

Στην Κ. Μακεδονία

Σήμερα, Τρίτη

-- Στις 9.30 π.μ., σε σχολεία της Τριανδρίας θα περιοδεύσει ο Γ. Δελής, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Αύριο, Τετάρτη

-- Στις 8 π.μ., στις υπηρεσίες κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης και στις 11 π.μ., στην υπηρεσία Διεύθυνσης Γεωργίας, θα περιοδεύσει ο Γ. Δελής. Στις 7.30 μ.μ., θα μιλήσει σε συγκέντρωση στη Χαριλάου.

-- Στις 11 π.μ., στο Κτηματολόγιο θα περιοδεύσει ο Γ. Ζιώγας, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην Ανατ. Μακεδονία - Θράκη

Σήμερα, Τρίτη

-- Στις 8 μ.μ., σε συγκέντρωση στην πλατεία Σουφλίου θα μιλήσουν ο Χρ. Τρέλλης, μέλος του ΓΠ Αν. Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης, και ο Μπ. Κυριακίδης, υποψήφιος δήμαρχος Σουφλίου.

Αύριο, Τετάρτη

-- Στις 8 μ.μ., σε συγκέντρωση στην πλατεία Φερών, θα μιλήσουν ο Τ. Βλισίδης, μέλος του ΓΠ Αν. Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Εβρου, και ο Σ. Δευτεραίος, υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης.

Στη Θεσσαλία

Σήμερα, Τρίτη

-- Συγκέντρωση στη Γαλήνη Λάρισας, στις 8 μ.μ. και στον Πλατύκαμπο της Λάρισας (καφενείο Αντωνίου), στις 9 μ.μ., με ομιλητές τον Β. Μπούτα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιο περιφερειάρχη Θεσσαλίας, και τον Β. Σταμουλάκη, υποψήφιο δήμαρχο Κιλελέρ.

-- Συγκέντρωση στον Πυργετό Λάρισας, στις 8.30 μ.μ., με ομιλητή τον Τ. Τσιαπλέ, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Λάρισας.

-- Συγκέντρωση στη Νεάπολη της Λάρισας, στις 8 μ.μ., με ομιλητή τον Γ. Λαμπρούλη, βουλευτή του ΚΚΕ, υποψήφιο δήμαρχο Λαρισαίων.

-- Συγκέντρωση στην Ελάτεια Λάρισας, στις 8.30 μ.μ., με ομιλητή τον Χρ. Μπίκα, υποψήφιο δήμαρχο Τεμπών.

-- Περιοδεία στα Μεγάλα Καλύβια (δημοτικό σχολείο, γυμνάσιο, παιδικό σταθμό, ΚΑΠΗ), στις 9.30 π.μ., με τον Γ. Καΐκη, υποψήφιο δήμαρχο Τρικκαίων.

-- Περιοδεία στη Μουριά, στις 8.30 μ.μ., με τον Α. Ζάχο, υποψήφιο δήμαρχο Πύλης.

Αύριο, Τετάρτη

-- Συγκέντρωση στην Ανθούπολη της Λάρισας, στις 8 μ.μ., με ομιλητή τον Γ. Λαμπρούλη.

Σε Πελοπόννησο - Κεφαλονιά

Σήμερα, Τρίτη

-- Συγκέντρωση στο Αργος, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Αγίου Πέτρου, με ομιλητή τον Ν. Γόντικα, μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου και υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

Αύριο, Τετάρτη

-- Συγκέντρωση στην Τρίπολη, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Αγίου Βασιλείου, με ομιλητή τον Δ. Τζαβάρα, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Περιοδεία στα Μακρυώτικα και τα Διβαράτα στις 7 μ.μ. θα πραγματοποιήσει ο Ν. Γκισγκίνης, υποψήφιος δήμαρχος Κεφαλονιάς.

Στην Αιτωλοακαρνανία

Σήμερα, Τρίτη

-- Στις 10.30 π.μ. στο τυροκομείο «ΔΕΛΦΟΙ ΑΕ» στο Μεσολόγγι θα περιοδεύσει ο Ν. Καραθανασόπουλος, υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας. Στις 3 μ.μ. στο συσκευαστήριο των ιχθυοκαλλιεργειών «ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ Α.Ε.» στη Βόνιτσα και στις 9 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στη Βόνιτσα, αίθουσα Δημαρχείου.

Αύριο, Τετάρτη

-- Ο Ν. Καραθανασόπουλος στις 11 π.μ. θα περιοδεύσει στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας στο Αγρίνιο. Στις 12 μ. στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου, στις 2 μ.μ. στο εργοστάσιο «AGRINO Α.Ε.» και στις 6 μ.μ. στο συσκευαστήριο των ιχθυοκαλλιεργειών «ΝΗΡΕΥΣ Α.Ε.» στον Αστακό.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ