Παρασκευή 28 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Φ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ
Η «χρησιμότητα» του ΚΙΝΑΛ ως μπαλαντέρ σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

«

Εχουμε αποδείξει στην πράξη ότι την εθνική συνεννόηση την εννοούμε», δήλωσε και χτες η Φ. Γεννηματά, μιλώντας στον ΑΝΤ1, διαφημίζοντας τη διαθεσιμότητα του ΚΙΝΑΛ να «βάλει πλάτη» στην όποια κυβέρνηση προκύψει στις εκλογές της 7ης Ιούλη και στα αντιλαϊκά μέτρα που θα φέρει μετά, για την κερδοφορία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων και τη «σταθερότητα» της εξουσίας του.

Οπως είπε: «Εχουμε δώσει το στίγμα μας. Εχουμε ξεκαθαρίσει ότι είμαστε δύναμη σταθερότητας και ομαλότητας. Δεν θέλουμε να μπούμε σε μία περίοδο αστάθειας». Παρέπεμψε, μάλιστα, η ίδια στο καλοκαίρι του 2015, όταν υπερψήφισε με ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ το 3ο μνημόνιο: «Εμείς στηρίξαμε την κυβέρνηση. Εγώ είχα πει στον κ. Τσίπρα να αξιοποιήσουμε αυτήν τη στήριξη, να μην πάει σε εκλογές. Επέλεξε να πάει σε εκλογές για να κυβερνήσει με τον ακροδεξιό Καμμένο. Εχουμε αποδείξει στην πράξη ότι την εθνική συνεννόηση την εννοούμε», πρόσθεσε.

Κατηγόρησε, δε, σε αυτό το σημείο και τον Κυρ. Μητσοτάκη, ότι με τον «ωμό εκβιασμό» του «ή αυτοδυναμία της ΝΔ ή ξανά εκλογές τον Αύγουστο» δεν επιδεικνύει «εθνικά υπεύθυνη στάση». Θύμισε, εξάλλου, ως δείγματα ...ανευθυνότητας της ΝΔ ότι το 2012 έριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου και πήγε τη χώρα δύο φορές σε εκλογές.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org