Την παραχώρηση αίθουσας του Συνεδριακού Κέντρου Κρύας από το δήμο Λιβαδειάς στους νοσταλγούς της χούντας - το ακροδεξιό μόρφωμα της «Εθνικής Ελπίδας» - για την πραγματοποίηση εκδήλωσης, και μάλιστα την 21η Απρίλη, καταγγέλλει η «Λαϊκή Συσπείρωση» Λιβαδειάς, απαιτώντας από τη δημοτική αρχή να ανακαλέσει την απόφαση.
Σε ανακοίνωσή της σημειώνει ότι η συγκεκριμένη ενέργεια προκαλεί τα αντιχουντικά και αντιφασιστικά αισθήματα του λαού. «Από τη μια η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ διακηρύσσει τον κούφιο αντιφασισμό, στήνοντας φιέστες με υποτιθέμενα δημοκρατικά μέτωπα και "γέφυρες", και από την άλλη η δημοτική αρχή του ΣΥΡΙΖΑ στη Λιβαδειά διευκολύνει τους φασίστες να προπαγανδίζουν υπέρ των χουντικών», υπογραμμίζει.
Παράλληλα, καλεί «κάθε λαϊκό άνθρωπο που είναι και νιώθει δημοκράτης να καταδικάσει όσους ψαρεύουν στα θολά νερά του φασισμού, του εθνικισμού και του ρατσισμού», τονίζοντας ότι ο φασισμός δεν αντιμετωπίζεται ούτε με διευκολύνσεις για να χύνει το δηλητήριό του ούτε με τις δήθεν «προοδευτικές συμμαχίες» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ: «Ο λαός, οργανωμένος, μπορεί να βάλει τη σφραγίδα του στις εξελίξεις, να απομονώσει τους δηλωμένους νοσταλγούς της χούντας, να τους κάνει ανεπιθύμητους παντού, να μην μπορούν να σηκώσουν κεφάλι, να τους στείλει στις τρύπες τους. Για να μην εξακολουθούν να χύνουν το δηλητήριό τους στις λαϊκές συνειδήσεις».