Σάββατο 20 Απρίλη 2019 - Κυριακή 21 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
Ζωή ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ

Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ), Διδάκτωρ της σχολής Αρχιτεκτόνων - Μηχανικών του ΕΜΠ, πρώην διευθύντρια της Σχολής Καλλιτεχνικών Σπουδών του ΤΕΙ Αθήνας, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στην Αίγινα

Copyright: Panagiotis Ilias

Εχοντας υπηρετήσει τα ιδανικά της αριστεράς από τα εφηβικά μου χρόνια και από διάφορες θέσεις, συμπορεύομαι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Η ενίσχυση των συνδυασμών της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και του ΚΚΕ δίνει τη δυνατότητα να εκφραστούν δυνάμεις που με συνέπεια και αγώνες υπερασπίστηκαν έμπρακτα τα συμφέροντα της εργατικής τάξης και του λαού γενικότερα, ενώ διαθέτουν τη δυνατότητα αυτοκριτικής στα όποια λάθη γίνονται.

Σε μνημονιακές εποχές, όπου τα εργασιακά δικαιώματα, η Υγεία και η Παιδεία - που υπηρετώ ως καθηγήτρια του ΠΑΔΑ - υποβαθμίζονται συστηματικά, το ΚΚΕ, ως γνήσιος εκφραστής της αριστερής ιδεολογίας, αποτελεί το μοναδικό αποκούμπι για την ανάσχεση των συνεπειών της καπιταλιστικής κρίσης σε βάρος του λαού μας.

Ιδιαίτερα στέκομαι στην αναγκαιότητα της διατήρησης της δημόσιας δωρεάν Παιδείας και της επέκτασής της σε όλες τις βαθμίδες της Εκπαίδευσης (από την Προσχολική Αγωγή έως τις μεταπτυχιακές σπουδές) που υπερασπίζεται και το ΚΚΕ. Μόνο η Εκπαίδευση, με ίσες ευκαιρίες πρόσβασης για όλους, μπορεί να δημιουργήσει ευοίωνες προϋποθέσεις για τη ζωή των νέων ανθρώπων και να καλλιεργήσει σε αυτούς κριτικές δυνατότητες για την αντιμετώπιση των συνθηκών εργασίας και διαβίωσης. Για το λόγο αυτό στέλνω μήνυμα ενίσχυσης του ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες στις 26 του Μάη.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org