Σάββατο 20 Απρίλη 2019 - Κυριακή 21 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Μεγάλη συγκέντρωση νεολαίας στις 9 Μάη

Στις 8.30 μ.μ., στον πεζόδρομο του Θησείου θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας, και θα ακολουθήσει συναυλία με καταξιωμένους καλλιτέχνες

«Δυνατό "ναι" στο ΚΚΕ το πιο δυνατό "όχι" στην ΕΕ της φτώχειας, των μνημονίων, των πολέμων!» Με το σύνθημα αυτό για τις ευρωεκλογές, η Οργάνωση Περιοχής Αττικής της ΚΝΕ απευθύνεται στη νεολαία και διοργανώνει μεγάλη συγκέντρωση την Πέμπτη 9 Μάη, μέρα της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών, στις 8.30 μ.μ., στον πεζόδρομο του Θησείου (πλησίον του σταθμού ΗΣΑΠ «Θησείο»), με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα, στο οποίο θα συμμετάσχουν οι: Μανώλης Ανδρουλιδάκης, Ρίτα Αντωνοπούλου, Φωτεινή Βελεσιώτου, Δώρος Δημοσθένους, Στάθης Δρογώσης, Παντελής Θαλασσινός, Βιολέττα Ικαρη, Πολυξένη Καράκογλου, Βαγγέλης Κορακάκης, Μαριώ, Σωτήρης Μπαλλάς, Πένυ Μπαλτατζή, Πυξ Λαξ, Γιώργος Σαρρής, Γιώργης Χριστοδούλου.

Στο κάλεσμά της γι' αυτήν τη μεγάλη εκδήλωση, η ΟΠ Αττικής της ΚΝΕ σημειώνει ανάμεσα σε άλλα: «Ελάτε να κάνουμε ένα αποφασιστικό βήμα μπροστά! Πρόοδος σημαίνει σύγκρουση με το σύστημα, την ΕΕ και τις κυβερνήσεις που τους στηρίζουν! Για να κερδίσουμε τη ζωή που μας αξίζει! Πρόοδος σήμερα σημαίνει αγώνας για την Ελλάδα και την Ευρώπη του Σοσιαλισμού!

Στις 9 Μάη δεν γιορτάζουμε γι' αυτούς που μας κλέβουν τη ζωή! Οσο και να προσπαθούν η ΕΕ και οι κυβερνήσεις της να διαστρεβλώσουν την Ιστορία, να ενισχύσουν ακροδεξιές - φασιστικές δυνάμεις και να εξισώσουν τον κομμουνισμό με τον φασισμό, η αλήθεια είναι μία: Ο Κόκκινος Στρατός τσάκισε τον φασισμό!

Στις 9 Μάη τιμάμε και εμπνεόμαστε από τη Μεγάλη Αντιφασιστική Νίκη των Λαών. Δυνατό ΝΑΙ στο ΚΚΕ, το πιο δυνατό ΟΧΙ στην Ευρωπαϊκή Ενωση της φτώχειας, των μνημονίων, των πολέμων!».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ