Σάββατο 20 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
Στο στόχαστρο οι λαοί
Δείτε στην τηλεόραση του «902»

Παρακολουθήστε από την τηλεόραση του «902» σήμερα, Σάββατο:

  • Στις 15.00 στην εκπομπή ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΑΤΙΑ, που επιμελείται και παρουσιάζει η Γιούλη Ασημακοπούλου μια ανασκόπηση των σημαντικότερων γεγονότων της βδομάδας.
  • Στις 18.15 ένα ΑΦΙΕΡΩΜΑ, σε επανάληψη, στην ύπαρξη και λειτουργία των αμερικανικών βάσεων στην Ελλάδα, με αφορμή τη συμπλήρωση 42 χρόνων από την υπογραφή της αρχικής συμφωνίας. Επιμέλεια - παρουσίαση: Γιώργος Μηλιώνης.
  • Στις 19.00 στην εκπομπή ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ που επιμελείται και παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Θάνος Κανιάρης, την κοινοβουλευτική δραστηριότητα του ΚΚΕ τη βδομάδα που πέρασε.
  • Στις 20.00 στην εκπομπή ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ, σε επανάληψη, ο δημοσιογράφος Ανδρέας Θέρμος συζητάει με τους Νίκο Μαρκάτο, πρώην Πρύτανη ΕΜΠ, Απόστολο Χαρίση, μέλος του ΔΣ του ΚΜΕ και Γιάννη Τσιρώνη, στέλεχος της Πράσινης Πολιτικής, για τη νέα κατάσταση που διαμορφώνεται με την εξελισσόμενη πολεμική επέμβαση των ΗΠΑ και των συμμάχων τους.
  • Στις 22.00 στην εκπομπή ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ, σε επανάληψη, ο δημοσιογράφος Κώστας Καραχάλιος συζητάει με τους Νίκο Καϊμάκη, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, Γιάννη Ζαγγανά, αναπληρωματικό μέλος του ΕΣΡ και Αρη Σκιαδόπουλο, δημοσιογράφο, για τη νέα κατάσταση που διαμορφώνεται με την εξελισσόμενη πολεμική επέμβαση των ΗΠΑ και των Συμμάχων τους και το ρόλο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ