Σάββατο 20 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
Στο στόχαστρο οι λαοί
Ξεδιπλώνονται νέες αντιπολεμικές κινητοποιήσεις

Συνεχίζεται η διοργάνωση αντιπολεμικών συλλαλητηρίων και συγκεντρώσεων σε ολόκληρη τη χώρα. Συγκεκριμένα:

Σήμερα Σάββατο

- Στην Πάτρα, το Εργατικό Κέντρο της πόλης διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Η απόφαση της κυβέρνησης για τη δημιουργία μισθοφορικού στρατού», στις 7 μ.μ.

Την επόμενη βδομάδα

- Ο Δήμος και η Επιτροπή Ειρήνης Καισαριανής διοργανώνουν τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου, στις 7 μ.μ, αντιπολεμική συγκέντρωση και καλούν τους κατοίκους της περιοχής να εκφράσουν την αντίθεσή τους στον πόλεμο και να καταδικάσουν την τρομοκρατία.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Νέας Φιλαδέλφειας διοργανώνει αντιπολεμική εκδήλωση, τη Δευτέρα 22 Οκτώβρη, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ν. Χαλκηδόνας, στις 7 μ.μ.

- Στον Αγιο Δημήτριο, εκδήλωση - συζήτηση, την Τετάρτη 24 Οκτώβρη, στο Δημαρχείο, στις 7 μ.μ.

- Οι Επιτροπές Ειρήνης Πατησίων και Κυψέλης διοργανώνουν πικετοφορία, την Πέμπτη 25 Οκτώβρη, από την πλατεία Αμερικής μέχρι το τέρμα Πατησίων, στις 6 μ.μ.

Στη Θεσσαλία

Στη Λάρισα, νέο αντιπολεμικό συλλαλητήριο, που διοργανώνουν πολλοί μαζικοί φορείς του νομού, θα γίνει στις 23 Οκτώβρη, επέτειο απελευθέρωσης της πόλης από τους Γερμανούς.

Στην Κόρινθο

H Επιτροπή Ειρήνης Κορινθίας καλεί σε σύσκεψη τους φορείς του νομού, με στόχο τη συγκρότηση Αντιπολεμικής Επιτροπής, την Τετάρτη 24 Οκτώβρη στις 6.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Εθύρα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ