Τρίτη 13 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
ΚΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Καταγγέλλει την καταστροφή των ταμπλό του ΚΚΕ

Τη θρασύδειλη και προμελετημένη, από «αγνώστους», καταστροφή των ταμπλό του ΚΚΕ που ήταν τοποθετημένα σε κεντρικά σημεία του Δήμου, τα ξημερώματα του Σαββάτου, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η ΚΟ Καλαμαριάς του ΚΚΕ.

Σε ανακοίνωσή της σημειώνει: «Η ενέργεια αυτή, με τον τρόπο που έγινε, υποδηλώνει οργανωμένο σχέδιο τρομοκράτησης του λαού και δημιουργίας κλίματος εκφοβισμού, 24 ώρες μετά τη μεγάλη κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην πλατεία Δημαρχείου, στο κέντρο της Καλαμαριάς.

Προφανώς, η ευρεία απήχηση των θέσεων του ΚΚΕ ενόψει ευρωεκλογών και των ψηφοδελτίων της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στο Δήμο και στην Περιφέρεια, κάποιους ενοχλεί.

Τέτοιες ενέργειες όχι μόνο δεν μας φοβίζουν αλλά μας κάνουν πιο δυνατούς.

Η Κομματική Οργάνωση Καλαμαριάς του ΚΚΕ καλεί το λαό της Καλαμαριάς, ειδικά αυτές τις τελευταίες μέρες πριν τις εκλογές, να βγάλει συμπεράσματα και να γυρίσει την πλάτη σε οποιαδήποτε προσπάθεια εκβιασμού και τρομοκράτησης. Με περισσότερο πείσμα και αποφασιστικότητα να στηρίξει τη μόνη δύναμη που αγωνίζεται για τα συμφέροντά του, και να ρίξει μαζικά στην κάλπη τα ψηφοδέλτια που στηρίζει το ΚΚΕ σε Δήμο - Περιφέρεια και Ευρωεκλογές.

Αυτή είναι η καλύτερη απάντηση στους τραμπούκους, στα αφεντικά τους και στα συμφέροντα που υπηρετούν».


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org