Τρίτη 13 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
Η προβοκάτσια και η συκοφαντία δεύτερή τους φύση...

Καταγγελία της ΚΟ Περιστερίου του ΚΚΕ

Στη γνωστή λογική της, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και η δημοτική της παράταξη, η «Αριστερή Κίνηση Περιστερίου», συκοφαντεί τη «Λαϊκή Συσπείρωση» για το γνωστό θέμα του Αλσους Περιστερίου, λέγοντας πως δήθεν το ΚΚΕ συμφώνησε να καταπατηθεί το πράσινο και να παραμείνει ο Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων.

«Τι να πει κανείς για τους μόνιμους απολογητές του συστήματος! Αλλο, τελικά, δεν έχουν στο μυαλό τους, από το να υπονομεύουν τους αγώνες, να σπέρνουν αντικομμουνισμό και ψεύδη», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΚΟ Περιστερίου, συμπληρώνοντας:

«Αφού έχει όρεξη για "ιστορίες" η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ας θυμίσουμε τα γεγονότα πιο ολοκληρωμένα: Την περίοδο 1982 - 1986, το ΠΑΣΟΚ είχε κάνει ό,τι μπορούσε για να φύγει το Φεστιβάλ της ΚΝΕ από το Αλσος Περιστερίου. Λεπτομέρεια: δημοτική σύμβουλος του ΠΑΣΟΚ σε εκείνη την περίοδο που πρωτοστάτησε στο "κυνηγητό" της ΚΝΕ ήταν η κ. Βαφειάδου, η τωρινή δηλαδή δημοτική σύμβουλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Επιπλέον, δεν είπε ούτε έκανε τίποτα όταν μετέτρεψαν το Αλσος σε εκθεσιακό κέντρο.

Φυσικά, αρκεί να ρωτήσεις το λαό του Περιστερίου, ποιο ήταν το κύριο στοιχείο που οδήγησε να μην παραδοθεί το Αλσος σε ιδιώτες ή να μη γίνει χαβούζα. Θα σου μιλήσει για το Φεστιβάλ της ΚΝΕ, για την ακούραστη δουλειά χιλιάδων κομμουνιστών κάθε χρόνο μαζί με την αγωνιστική δημοτική αρχή τότε του ΚΚΕ. Κανείς, δηλαδή, καλοπροαίρετος άνθρωπος δεν μπορεί να αμφισβητήσει τα προφανή, εκτός από τους γνωστούς καιροσκόπους και τυχοδιώκτες».

«Η "Λαϊκή Συσπείρωση" έχει ξεκάθαρη θέση για την αξιοποίηση όλου του χώρου του Αλσους: Απομάκρυνση του εκθεσιακού κέντρου, του γκαράζ και του σταθμού μεταφόρτωσης, ενιαίος χώρος πρασίνου μαζί με το σημερινό Αλσος, ανοιχτό και δωρεάν για όλους τους εργαζόμενους και τη νεολαία. Δηλαδή, θέση ξεκάθαρη που δεν επιδέχεται καμία παρερμηνεία ή διαστρέβλωση», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, η οποία καταλήγει με κάλεσμα στους εργαζόμενους «να αξιοποιήσουν σωστά την ψήφο τους στις 18 και 25 Μάη. Να ισχυροποιήσουν το ΚΚΕ παντού, στην Ευρωβουλή, στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Περιστερίου. Να μην εγκλωβιστούν στο νέο διπολισμό (ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ). Να μη σκορπίσουν την αγανάκτησή τους στην ουρά του ΣΥΡΙΖΑ, στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ που πίσω από τις δήθεν επαναστατικές κορόνες "κλείνει το μάτι" στους νέους "σωτήρες". Αλλωστε, συνεργάζεται μαζί τους σε σειρά σωματείων και φορέων. Κριτήριο ψήφου για τους εργαζόμενους και τα φτωχά λαϊκά στρώματα, το σύνολο των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, το ταξικό τους συμφέρον. Υπάρχει σίγουρη, σταθερή, δοκιμασμένη επιλογή: Ισχυρό ΚΚΕ παντού, Δύναμη και Ελπίδα είναι του Λαού».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Δήλωση συμπόρευσης με το ΚΚΕ από την Κωνσταντίνα Βλάχου(23/1/2019)
Συνεστιάσεις ΚΟ του ΚΚΕ(22/1/2016)
ΑΤΙΤΛΟ(26/4/2014)
Να γίνει ανάσα ζωής για τους κατοίκους(18/4/2013)
Μαθητικό διήμερο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο(27/2/2013)
Μαθητικό διήμερο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο(26/2/2013)

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org