Τρίτη 13 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
ΣΤ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ
«Να τα βρούμε πριν τις εθνικές εκλογές»

Το «Ποτάμι» είναι ανοιχτό σε συνεργασίες, επανέλαβε για πολλοστή φορά ο Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας Σάββατο πρωί στο «Mega». Για να παζαρέψει δε από καλύτερη θέση το πόστο του στο αστικό πολιτικό σκηνικό μετά τις εκλογές του Μάη, οπότε αναμένεται επιτάχυνση των διεργασιών αναμόρφωσής του, περίπου προειδοποίησε τους ψηφοφόρους ότι «Αν τα ποσοστά του Ποταμιού είναι χαμηλά θα είναι μία ήττα και δεν θα συνεχίσω».

Παρουσίασε ως στόχο του να είναι το Ποτάμι τρίτο κόμμα. «Είμαστε ένα κόμμα που εγγυάται τη σταθερότητα, ένα κόμμα ευρωπαϊκό, που πιστεύει ότι η χώρα πρέπει να κάνει μεγάλη προσπάθεια και ένα κόμμα που είναι δίκαιο στην κριτική», πρόσθεσε δίνοντας τα διαπιστευτήριά του στα μονοπώλια, εγγυόμενος κι αυτός, από την πλευρά του, τη σταθερότητα της εξουσίας τους, όπως και τη συνέχιση της ίδιας αντιλαϊκής πολιτικής.

Υπογράμμισε δε ότι η συζήτηση για τις «συνεργασίες» μεταξύ των αστικών κομμάτων θα πρέπει να γίνει πριν από τις επόμενες εθνικές εκλογές. «Δεν θα περάσουμε από την κρίση στην ανάπτυξη αν δε μάθουμε να συνεργαζόμαστε. Η ψήφος στο Ποτάμι είναι ένα "ναι" στις συνεργασίες», σημείωσε.

Σε συνέντευξή του, χτες, στην «Εφημερίδα των Συντακτών» δήλωσε ακόμα πιο ανοιχτά έτοιμος για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ: «Με ποιον θα συνεργαστεί ο Τσίπρας; Με το ΚΚΕ που τον καταγγέλλει ως δεκανίκι του συστήματος; Με τους Ανεξάρτητους Ελληνες που δεν έχουν καμία σχέση με την κοσμοθεωρία της Αριστεράς; Πρέπει λοιπόν να καταλάβει η Αριστερά ότι η λύση είναι οι συνεργασίες», είπε χαρακτηριστικά. Κι αυτό για συνέχιση της ίδιας αντιλαϊκής πολιτικής καθώς όπως είπε «Μαγική λύση για να περάσουμε από τη φτώχεια στο πλεόνασμα δεν υπάρχει»...


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ