Τρίτη 13 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΘΗΝΑ
Την Πέμπτη η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ
  • Στις 7.30 μ.μ. στο Πεδίον του Αρεως
  • Θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας

Το ΚΚΕ πραγματοποιεί την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση για τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, στην Αθήνα, την Πέμπτη 15 Μάη στις 7.30 το απόγευμα, στο Πεδίον του Αρεως.

Θα μιλήσουν ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο Νίκος Σοφιανός, υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, και ο Θανάσης Παφίλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής.

Στο κάλεσμά της για τη συγκέντρωση η ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ αναφέρει:

«Εργαζόμενε, άνεργε, αυτοαπασχολούμενε, συνταξιούχε, νέα, νέε,

Πάρε μέρος στη συγκέντρωση του ΚΚΕ.

Ελα να ακούσεις την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ. Ελα να ακούσεις τις θέσεις του ΚΚΕ για τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζεις. Κρίνε με βάση τα συμφέροντά σου, κρίνε ταξικά. Σκέψου και αποφάσισε για το μέλλον το δικό σου και των παιδιών σου. Μόνο η ψήφος στο ΚΚΕ μπορεί να πιάσει τόπο.

Ξέρεις καλά ότι το ΚΚΕ δεν θα σε προδώσει, δε σου λέει άλλα τώρα και άλλα μετά την κάλπη. Σκέψου ότι το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που σε προειδοποίησε για την ΕΕ, είναι το μόνο κόμμα που συνεχίζει να αντιστέκεται στην πολιτική της ΕΕ και της ανταγωνιστικότητας. Το ΚΚΕ θα συνεχίζει αταλάντευτα να αγωνίζεται ώστε να δει ο λαός μας άσπρη μέρα. Θα είναι το δικό σου στήριγμα στους αγώνες, στην Ευρωβουλή, στην Περιφέρεια και στους Δήμους την επόμενη μέρα των εκλογών.

Μην περιμένεις τίποτα καλό από τα κόμματα του ευρωμονόδρομου.

Αρκετά πληρώσαμε τις απάτες, τα ψέματα, τους εκβιασμούς των κομμάτων που υπερασπίζονται την ΕΕ και τον καπιταλισμό. Τιμώρησέ τους!

Μην έχεις καμία εμπιστοσύνη στον ΣΥΡΙΖΑ. Τιμώρησε τον τυχοδιωκτισμό και τον καιροσκοπισμό του. Δεν σου λέει την αλήθεια για την ΕΕ. Είναι δεσμευμένος από τις αντιλαϊκές συμφωνίες που πολλές έχει ψηφίσει και ο ίδιος στην Ευρωβουλή.

Η ελπίδα και η προοπτική είναι με το ΚΚΕ.

Κάνε το βήμα. Ισχυρό ΚΚΕ στις ευρωεκλογές και ισχυρά ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στην Περιφέρεια Αττικής και τους Δήμους είναι εγγύηση για το λαό. Είναι δύναμη στον αγώνα για σύγχρονα δικαιώματα, για αποδέσμευση από την ΕΕ με Λαϊκή Εξουσία».

Οι προσυγκεντρώσεις

Οι προσυγκεντρώσεις των Κομματικών Οργανώσεων έχουν οριστεί για τις 6.30 μ.μ. στα εξής σημεία:

ΟΜΟΝΟΙΑ: Κομματικές και ΚΝίτικες Οργανώσεις Τουρισμού - Επισιτισμού, Εμπορίου, Δικηγόρων, Καλλιτεχνών, Πειραιά, Θριασίου, Μεσογείων - Λαυρεωτικής, Νότιων συνοικιών.

ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ: Κομματικές και ΚΝίτικες Οργανώσεις ΑΕΙ - ΤΕΙ, 2ου Διαμερίσματος.

ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ: Κομματικές και ΚΝίτικες Οργανώσεις Δυτικών συνοικιών, Δημόσιας Διοίκησης - ΟΤΑ, 3ου - 4ου Διαμερίσματος.

ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ: Κομματικές και ΚΝίτικες Οργανώσεις Βόρειων συνοικιών.

ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΘΗΣ: Κομματικές και ΚΝίτικες Οργανώσεις Χρηματοπιστωτικού, Βιομηχανίας, ΜΜΕ, Τηλεπικοινωνιών, Εκπαιδευτικών, Μεταφορών.

ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΙΓΓΟΣ: Κομματικές και ΚΝίτικες Οργανώσεις Κατασκευών, ΕΒΕ.

ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ - Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ: Κομματικές και ΚΝίτικες Οργανώσεις Υγείας - Πρόνοιας, Ανατολικών συνοικιών, 7ουΔιαμερίσματος.

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ: Κομματικές και ΚΝίτικες Οργανώσεις Γαλατσίου, 5ου - 6ου Διαμερίσματος.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org