Παρασκευή 28 Μάρτη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ
Εκλογές στην ΕΕΤΕΜ την Κυριακή

Η «Πανεπιστημονική» καλεί όλους τους εργαζόμενους και ανέργους πτυχιούχους μηχανικούς να στηρίξουν τα αγωνιστικά ψηφοδέλτιά της στις εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης της ΕΕΤΕΜ που γίνονται σε ολόκληρη τη χώρα, την ερχόμενη Κυριακή 30 Μάρτη και σε ορισμένες περιοχές συνεχίζονται και τη Δευτέρα 31 Μάρτη.

Η «Πανεπιστημονική» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της ότι η διοίκηση της ΕΕΤΕΜ, που σήμερα ελέγχεται από την ΠΑΣΚ, αποκλείει τη μεγάλη πλειοψηφία των πτυχιούχων μηχανικών από τη συμμετοχή στις εκλογές, μέσα από την απαίτηση καταβολής έως και 90 ευρώ ως προϋπόθεση για τη συμμετοχή στις εκλογές, για όλους τους εγγεγραμμένους, ανεξάρτητα από την οικονομική τους κατάσταση, ακόμα και για τους άνεργους, ώστε να προωθεί με μεγαλύτερη ευκολία την αντιλαϊκή πολιτική ΕΕ - άρχουσας τάξης στο χώρο των πτυχιούχων μηχανικών. Η «Πανεπιστημονική» απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους συναδέλφους «να επιβάλουμε έμπρακτα το δικαίωμα ψήφου στις εκλογές στις 30-31 Μάρτη!».

Στην Αθήνα οι εκλογές γίνονται Κυριακή και Δευτέρα, στα κεντρικά γραφεία της ΕΕΤΕΜ, Βερανζέρου 15. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκλογές στην ιστοσελίδα της «Πανεπιστημονικής» (http://www.dpk.tee.gr) και στα τηλέφωνα 6978589227 και 6946799833.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org