Παρασκευή 28 Μάρτη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
15 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ
Σήμερα η εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη

Θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας

Θα χαιρετίσει ο Μ. Κιούμπιτς, εκπρόσωπος του νέου ΚΚ Γιουγκοσλαβίας

Σήμερα Παρασκευή, στις 7 μ.μ., στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης πραγματοποιείται η εκδήλωση που διοργανώνει η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, με αφορμή τα 15 χρόνια από την ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Γιουγκοσλαβία. Θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Μάριαν Κιούμπιτς, εκπρόσωπος του νέου ΚΚ Γιουγκοσλαβίας.

Στο χώρο θα λειτουργεί έκθεση φωτογραφίας και θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τη συμμετοχή του Γιώργου Αετόπουλου, της Λιζέτας Καλημέρη, του Βασίλη Κασούρα, της Σοφίας Νάτσιου, του Δημήτρη Νικολούδη, της Ανθής Τατσιούλη και του συγκροτήματος ΚΚΕ - ΚΝΕ.

Προσυγκεντρώσεις για την εκδήλωση: Στις 6 μ.μ., από το Αγαλμα Βενιζέλου (Κλαδικές Οργανώσεις και ΤΟ Κεντρικού Ανατολικού Τομέα, Οργανώσεις της ΚΝΕ). Στις 6 μ.μ., από το Βαρδάρη (Οργανώσεις Νομών, ΤΟ Υπαίθρου Θεσσαλονίκης και ΤΟ Βορειοδυτικής Θεσσαλονίκης).

  • Στα πλαίσια της επίσκεψής του ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ θα συναντηθεί με τους σχολικούς φύλακες του Νομού Θεσσαλονίκης, στην πλατεία Αριστοτέλους και Τσιμισκή, στις 6.30 το απόγευμα.

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org