Παρασκευή 28 Μάρτη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών

Πλατιά πολιτική δράση αναπτύσσουν οι ΚΟ του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα ενόψει των ευρωεκλογών και των εκλογών για την Τοπική Διοίκηση, με περιοδείες, συγκεντρώσεις και άλλες εκδηλώσεις. Μεταξύ άλλων για τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται και οι παρακάτω:

Στην Αττική

Σήμερα, Παρασκευή

-- Στις 7 μ.μ. στην πλατεία Λόφου Αξιωματικών Περιστερίου θα μιλήσει ο Π. Αλέπης, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. στην παλιά πλατεία Μπουρναζίου θα μιλήσει ο Γρ. Τημπλαλέξης, υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου.

-- Στις 7.30 μ.μ., στα γηπεδάκια Κάτω Χαλανδρίου θα μιλήσουν η Αλεξάνδρα Μπαλού, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα, και η Λούλα Καρατζά, υποψήφια δήμαρχος Χαλανδρίου.

-- Στις 7 μ.μ., στον πεζόδρομο Αγ. Τριάδας Πετρούπολης, θα μιλήσουν ο Χρ. Κυριαζής, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, και ο Β. Σίμος, υποψήφιος δήμαρχος Πετρούπολης.

-- Στις 8 μ.μ. στο Μαρούσι, στο καφενείο «Μακεδόνας» (Ακακιών 52), θα μιλήσει ο Θ. Φωτόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου.

Στη Δυτ. Μακεδονία

Σήμερα, Παρασκευή

-- Στις 4 μ.μ., σε εργαζόμενους στο ορυχείο Προσηλίου Σερβίων, θα μιλήσουν ο Γ. Βήττας, υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, και ο Ν. Γεωργακόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Σερβίων - Βελβενδού.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο πρώην κοινοτικό κατάστημα στην Ποντοκώμη θα μιλήσουν η Εφη Τσίγκα, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης, και η Χαρούλα Λαμπαδά, υποψήφια δήμαρχος Κοζάνης.

-- Στις 7.30 μ.μ. στο Μεταξά Σερβίων θα περιοδεύσει ο Ν. Γεωργακόπουλος.

-- Στις 7.30 μ.μ., στα χωριά Τραπεζίτσια και Μολόχα θα περιοδεύσει ο Μ. Καραμπατζιάς, υποψήφιος δήμαρχος Βοΐου.

-- Στις 7 μ.μ., στο Φιλώτα θα μιλήσει ο Γ. Βήττας και στις 8.30 μ.μ. θα περιοδεύσει στο Αντίγονο.

-- Στις 7 μ.μ., στα χωριά Πέρασμα και Κολχική θα περιοδεύσουν ο Β. Καραντζίδης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας, και η Βίκυ Παπαναστασίου, υποψήφια δήμαρχος Φλώρινας.

-- Στις 7 μ.μ. στο Βαρόσι θα περιοδεύσουν ο Ν. Τάτσιος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών, και η Παναγιώτα Ντάγκα, υποψήφια δήμαρχος Γρεβενών.

Σε Ανατ. Μακεδονία - Θράκη

Σήμερα, Παρασκευή

-- Στις 6.30 μ.μ., στο καφενείο «Πετμεζάκη» στις Ελευθερές θα μιλήσει ο Στ. Μπράτσος, υποψήφιος δήμαρχος Παγγαίου.

-- Στις 7 μ.μ., σύσκεψη υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με εκπαιδευτικούς στο καφέ «MERLIN' STUDIO».

-- Σε συγκέντρωση στις 7 μ.μ., στην ταβέρνα του «Φυλαχτάκη Νίκου» στη Σκάλα Μαριών θα μιλήσουν ο Γ. Πυργελής, μέλος της ΕΠ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ, και ο Ν. Χρυσάφης, υποψήφιος δήμαρχος Θάσου.

Στη Θεσσαλία

Σήμερα, Παρασκευή

-- Περιοδεία, στις 9.30 π.μ., στην Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας και στις 11 π.μ. στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, με τους Β. Μπούτα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο περιφερειάρχη Θεσσαλίας, και τον Α. Χαλάτση, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας.

-- Στις 7 μ.μ., στην Καρίτσα Λάρισας, θα μιλήσει ο Τ. Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Λάρισας.

-- Στις 7.30 μ.μ., στους Μαυραχάδες Καρδίτσας, θα μιλήσει ο Σ. Στουρνάρας, υποψήφιος δήμαρχος Σοφάδων.

Αύριο, Σάββατο

-- Στις 8 μ.μ., στο Νέο Περιβόλι Λάρισας, θα μιλήσει ο Ρ. Μαρούδας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην Πελοπόννησο

Σήμερα, Παρασκευή

-- Σε Λακκόπετρα, Λιμνοχώρι και Νιφορέικα, στις 7 μ.μ., θα περιοδεύσει ο Α. Θανόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

-- Τη Μεγαλόπολη και περιοχές της Μεσσηνίας θα επισκεφτούν ο Ν. Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, και ο Ν. Γόντικας, υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου. Στις 10.30 π.μ. θα μιλήσουν στους εργαζόμενους στο εργοτάξιο της υπό κατασκευή γέφυρας στην Τσακώνα. Στις 12 μ. στους εργαζόμενους της πέμπτης μονάδας της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη. Στις 2 μ.μ. θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου, στα γραφεία της ΤΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ, στην οδό Παπατσώνη και Φαρών. Στις 9 μ.μ. θα παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση του ερασιτεχνικού σχήματος «Θεατρική διαδρομή», «Η καταδίωξη και δολοφονία του Ζαν Πολ Μαρά» σε σκηνοθεσία του Κώστα Χαλκιά, στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.

-- Στις 6 μ.μ. ο Δ. Οικονομάκος, υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας, θα περιοδεύσει στη γειτονιά της Ράχης.

-- Στις 6 μ.μ. σε Μεσοχώρι, Πήδασο, Χωματάδα και Καλλιθέα θα περιοδεύσει η Σοφία Αποστολοπούλου, υποψήφια δήμαρχος Πύλου - Νέστορος.

-- Στην πλατεία Βουδ, στην Πάτρα, στις 12 μ., θα μιλήσει η Μαρίνα Λαβράνου, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου.

Σε Κεφαλονιά - Ιθάκη

Σήμερα, Παρασκευή

-- Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Θ. Γουλής, θα περιοδεύσει στις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου στο Αργοστόλι στις 6.30 π.μ., θα μιλήσει με τους εργαζόμενους στο ΕΕΕΕΚ στα Φαρακλάτα στις 10.30 π.μ. και στους εργαζόμενους στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στις 12 μ.

-- Συγκέντρωση στην Κοινοτική Αίθουσα στο Σταυρό Ιθάκης στις 6.30 μ.μ. με ομιλητές τον Θ. Γουλή και τον Ν. Μαυροκέφαλο, υποψήφιο δήμαρχο Ιθάκης.

Αύριο, Σάββατο

-- Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Θ. Γουλής, θα περιοδεύσει στο Κέντρο Υγείας Σάμης, στις 9.30 π.μ.

Στη Βορειοδυτική Ελλάδα

Σήμερα, Παρασκευή

-- Περιοδεία του υποψήφιου δημάρχου Ιωαννιτών, Τ. Τασιούλα, στις 6 π.μ. στο εργοτάξιο του Δήμου Ιωαννιτών και στις 8 π.μ. στις υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας.

-- Περιοδεία στο Νοσοκομείο Πρέβεζας, στις 8.30 π.μ. του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας, Κ. Κωτσαντή, και του υποψήφιου δημάρχου Πρέβεζας, Γ. Νόβα.

-- Στις 7 μ.μ., στο καφενείο του «Τάκου» στον Αγιο Δημήτριο Αγρινίου, θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Τ. Παπανικολάου.

Αύριο, Σάββατο

-- Ομιλία της υποψήφιας περιφερειάρχη Ηπείρου, Ολυς Τσουμάνη, στην αίθουσα τέχνης «Θεοφάνεια», στην Πρέβεζα, στις 7.30 μ.μ.

-- Περιοδεία στις 10 π.μ. στους εμπορικούς δρόμους της Κέρκυρας του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας, Γ. Μπορμπότη, και του υποψήφιου δημάρχου Κέρκυρας, Μπ. Χαραλάμπους.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org